Lifestyle 27.6.2016
TEKSTI Hilla

Juhannuskuulumiset

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

hillasfi_juhannus-9

IMG_20160624_130851

hillasfi_juhannus-6

hillasfi_juhannus-4

hillasfi_juhannus-7

hillasfi_juhannus

hillasfi_juhannus-2

hillasfi_juhannus 10

Siinä kuvia meidän juhannuksen vietosta. Perhettä, ystäviä, mökkielämää, pitkiä yöunia, uintia, saunomista, hyvää ruokaa, auringonlaskuja, tyyni merenranta, lokkien kirkumista, treeniä, juoksulenkkejä ja yhdessäoloa – perisuomalaista juhannuksen viettoa siis.

Lähdin torstaina työpäivän jälkeen junalla Pietarsaareen, minne poikaystäväni oli mennyt omien töidensä takia jo etukäteen. Kolmen päivän pidennetty viikonloppu mökkimaisemissa tuntui todella pitkältä ja sunnuntai-iltana kotiin palatessa tuntui kuin olisi ollut pidemmälläkin reissulla. 🙂

Vauvamahan kanssa sitä alkaa nauttimaan jo aika tavallisista ja rauhallisista asioista. Sitä kun urheilee ja puuhailee koko päivän jotain, niin illalla saunan ja uinnin jälkeen on helppo köllähtää nukkumaan hyville yöunille. Niistä nautin tällä hetkellä tosi paljon, vielä kun kasvava vauvamasu ei haittaa yöunia. Ja muutenkin, vielä kun niihin pitkiin yöuniin on mahdollisuus, otettava siis kaikki ilo irti niistä vielä.

Juhannuksen aikana siirryin muutenkin jo enemmän lomamoodiin, mutta siitä huolimatta oli kiva palata vielä takaisin Helsinkiin ja viimeisten parin työviikon kimppuun. Pari viikkoa töitä vielä ja sitten odottaa ansaittu ja myös odotettu neljän viikon kesäloma. Ja pianhan lähestyy myös alkava äitiysloma. Nämä viimeiset työviikot toimistolla jaksaa siis erittäin hyvin, kun tietää että kohta nurkan takana onkin aika pitkä äitiysloma, jos sitä lomaksi voi kutsua. Ainakin täysin erilainen elämänvaihe, joka tulee muuttamaan monen monta asiaa ihanassa mielessä.

Toivottavasti sielläkin oli mukava juhannus! Energistä alkavaa viikkoa ja tsemppiä niille, jotka palasi vielä töiden pariin. Ja nautinnollisia lomapäiviä niille, jotka ovat jo kesälomalla.

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Kotitoimiston iltavuoro alkamassa, vihersmoothie, auringonlasku ja toivottavasti muutama aivonystyrä seurana. ✨🌿 #hillasblog #koti

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: