Arki 6.7.2016
TEKSTI Hilla

Soon #vacaymode

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

IMG_20160706_153732

IMG_20160704_110953

 

Kaksi päivää vielä. Ai mihin? No kesälomaan. Enhän minä päiviä laske – ihan vähän vaan.

Perhe, sukulaisia ja moni ystävä ja kaverikin on jo lomailleet tovin. Oma kesäloma on antanun odottaa, mutta sieltä se vihdoin tulee. Eikä näissä heinäkuun työpäivissä valittamista ole, toimistolla on ollut (todella) hiljaista ja mailien määrä vähentynyt ihan olemattomiin. Suomi siis todellakin lomailee heinäkuussa. Tämä pilvinen ja sateinen viikko on muutenkin ollut ihan rentoa viettää töissä, mutta ensi viikolla sitten loma ja muut puuhat.

Menneinä viikkoina olen laittanut kotia kuntoon, siivoillut ja hoitanut asioita muutenkin. Tulevien seuraavien viikkojen ohjelmassa on sen sijaan kotikulmien vaihtaminen toisiin maisemiin, rentoa päivärytmiä, lomakirjan lukemista ja vaikkapa päiväunia kasvavan masun kanssa jos siltä tuntuu. Oleilua kuntoiluja unohtamatta.

Moni on myös muistutellut (kai tämä kuuluu asiaan kun on raskaana) että nuku nyt ja nauti omasta ajasta kun ei ole vielä vauvaa valvottamassa ja viemässä kaikkea huomiotasi. Uskon, että elämä on nautinnollista vauvan syntymän jälkeenkin, mutta otetaan ohjeesta kiinni ja nautitaan siitä omasta ajasta nyt vielä tulevan kesäloman aikana oikein kunnolla. Vielä voi lukea kirjaa ilman keskeytystä, ei tarvitse vaippaa vaihtaa eikä vastata kenenkään tarpeisiin. Rällätään siis vielä tämän oman navan ympärillä kun siihen kerran on mahdollisuus. hehe.

Eipä mulla sen ihmeempiä tänään suunnitelmissa. Lomafiiliksistä vaan tulin teille kertomaan. Oikeestaan olo on oikein mainio just nyt. Odottava ja iloinen. Ajattelin tehdä kävelylenkin nyt työpäivän jälkeen, sitten piipahdus kirjastossa ja ehkäpä kirjakaupassa etsimässä sopivaa lomaluettavaa. Oisko sulla suositella hyvää lomalukemista? 🙂

Sellaisia kuulumisia tähän keskiviikkoon.

t.Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Kotitoimiston iltavuoro alkamassa, vihersmoothie, auringonlasku ja toivottavasti muutama aivonystyrä seurana. ✨🌿 #hillasblog #koti

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: