Arki 23.7.2016
TEKSTI Hilla

Sykkeet laskee

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

hillasfi kesä 8

hillasfi kesä 7

hillasfi kesä 2

hillasfi kesä 6

hillasfi kesä 13

hillasfi kesä 12

hillasfi kesä 333

thumb_P7210413_1024

hillasfi kesä 11

hillasfi kesä 3

hillasfi kesä 4

hillasfi kesä 5

Nyt toisella lomaviikolla alkaa sykkeet laskea. Rento lomamieli alkaa olla saavutettu.

Parhaimpia asioita kesällä ja lomalla ovat nukkuminen (niin myöhään kuin kulloinkin haluaa), rauhalliset aamupalat hiljakseltaan maailman menoon heräten sekä meren ja järven laineiden liplatuksen ihmettely. Katsellen kaukaisuuteen ilman sen ihmeempiä ajatuksia mielessä. Lomalla ehtii paremmin huomaamaan myös kaiken kauniin – ne pienet hetketkin, jotka arkena voivat mennä ohi huomaamatta. Nyt on aikaa.

Olen joskus aikaisemminkin huomannut, että ensimmäinen lomaviikko ei ole minulle se kaikista paras tai helpoin. Minulla kestää hetken aikaa, että pääsen lomatunnelmaan. Ehkä joku muukin tunnistaa itsessään saman? Vai olenko kenties kummajainen. heh.

Ensimmäisellä viikolla minä vielä kummastelen ja ihmettelen, että mitä tällä kaikella ajalla nyt tekisi. Olen arki-ihminen, tykkään arjesta ja sitten kun loma vihdoin koittaa, niin kestääkin hetken, että sykkeet laskee. Osaako sitä ottaa rennosti ja relata? Vai haluaako sitä koko lomaksi suunnitella ohjelmaa ja tekemistä? Sopivassa suhteessa molempia ehkäpä? Lomailukin – ainakin aluksi – voi olla hieman vaikeaa.

Nyt voin kuitenkin todeta, että on helppo hengittää ja sykkeet ovat laskeneet. Loma tekee mielelle hyvää – ihanaa olla rakkaiden seurassa ja olla vaan.

Täällä Pietarsaaressa olemme jatkaneet kesäloman viettoa Danielin perheen luona. Olemme mökkeilleet, käyneet kalassa, maanneet rantahiekalla, käyneet piknikillä, uineet, saunoneet, syöneet hyvin ja urheilleet hyvällä mielellä minkä näillä helteillä on jaksanut. Kirpputorilta kävin myös yhtenä päivänä bongaamassa ison kasan ihania vauvan vaatteita muutamalla eurolla.

Tämän postauksen kuvat otin kalastusreissullamme toissapäivänä. Keksimme vielä ilta kahdeksalta lähteä kalaan – ajatuksena oli saada seuraavalle päivälle ainekset kalakeittoon. Onnistuimme suunnitelmassamme, sillä minun virveliin tarttui lopulta ennen puoltayötä 7,14 kilon kuha. Daniel taisteli kalan hienosti veneeseen minun kiljuessa hurraa huutoja tyynellä merellä. Varmaan joku muukin huomasi, että saimme kalan. Siitä on riittänyt aineksia kuhakeittoon ja suurimman osan saimme pakkaseenkin syksyn lämpimiä kalakeittoja odottamaan. 🙂

Tänään illalla pakkaamme auton valmiiksi ja huomisaamuksi laitamme kellot herättämään puoli kuudeksi. Suuntaamme nimittäin aamulautalla Vaasasta Uumajaan ja ajelemme Ruotsin rannikkoa pitkin etelään kohti Tukholmaa. Seuraavat blogikuulumiset kirjoittelen sitten Ruotsin puolelta varmaankin hotellin sängyltä.

Aurinkoisia kesäpäivä!

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Hän tykkää metsäretkistä ja touhuamisesta, aina yhtä innokkaana hyppää mukaan kun jonnekin lähdetään. Hän katsoo mielellään youtubesta Kaapoa ja Pipsa Possua. Hän on alkanut osoittaa tahtoaan ja kertoo myös, jos sukka ei mennyt hyvin jalkaan, sehän toki korjataan. Hän puhuu paljon, mutta paljoakaan emme vielä ymmärrä. Muutamia sanoja, jotka lisääntyvät viikko viikolta. Hän pukee itse omat kenkänsä. Hän rakastaa makaronilaatikkoa ja mandariineja. Hän nukkuu mieluiten minun ja Danielin vieressä, vaikka omaa sänkyäkin harjoitellaan. Hän juoksee iloiten vastaan päiväkodista ja rutistaa halauksen huutaen mamma. Antaa suukon. Hänen kanssaan oppii joka päivä jotain uutta, maailma avartuu. Niin paljon on tapahtunut sen jälkeen kun synnyit. Kiitollisia saamme olla. 🌿💚 #hillasblog #myfamilyrocks

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: