Bloggaaminen 31.8.2016
TEKSTI Hilla

Kuka blogia kirjoittaa?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Olen niin kutsuttu paluumuuttaja Fitfashionille, mutta monelle lukijalle täällä varmaankin uusi tuttavuus. Ajattelin siksi esitellä itseni tässä kohtaa myös sinulle! Tässäpä muutamia asioita minusta. 🙂

hillas.fitfasfion.fi 31.8.20161

Lifestyle- ja hyvinvointibloggaaja

Aloin kirjoittaa blogiani kesällä 2013, joten bloggaamista on takana nyt reilut kolme vuotta. Blogini keskittyy hyvinvointiin, liikuntaan, treenaamiseen ja rakkaaseen lempilajiini juoksuun, mutta yhä enemmän jaan blogissani myös omaa elämääni, mietteitä arjen keskeltä ja toisinaan niitä syvällisempiä pohdintojakin. Myös tämän hetkinen raskaus ja tulevaisuudessa äitiys ja vauva-arki tulevat varmasti näkymään blogissani.

En rajaa blogiani liioin tiettyyn kategoriaan (esimerkiksi pelkästään treeniblogiksi), koska mielestäni blogista tekee mielenkiintoisen juuri se, että kirjoittaja inspiroi lukijoitaan, jakaa vinkkejä esimerkiksi treeneihin liittyen, mutta antaa samalla myös oman persoonan ja ajatusten näkyä teksteissä. Olen siis ehkäpä laaja-alainen lifestyle- ja hyvinvointibloggaaja, endorfiinihuurujen rakastaja, intohimoinen juoksija, elämästä nautiskelija, empaattinen ajattelija ja asioista innostuja.

IMG_20150823_083011

IMG_20160611_102353

Elämästä minulla on vielä paljon opittavaa, tietyissä asioissa tunnen epävarmuutta, haluaisin oppia seuraamaan vielä vahvemmin omia fiiliksiäni ja tehdä tulevaisuudessa asioita, joista todella nautin. Ilot ja haasteet tekevät kuitenkin elämästä elämää. Blogissani jaan aika ajoin myös näitä hieman syvällisempiä aatoksiani nuoren naisen fiiliksistä. Minusta on ihana inspiroida teitä lukijoita ja luoda blogin kautta keskusteluyhteys teidän kanssa. Kommentit ja blogin molemminpuolinen vuorovaikutus ovat bloggaamisen ja sosiaalisen median ehdotonta parhautta. 🙂

Juoksija

hillas.fitfasfion.fi 31.8.20163

hillas.fitfasfion.fi 31.8.20162

Juoksu on lempiharrastukseni ja koen sen kautta saavani paljon energiaa ja hyvää oloa elämääni. Olen tavoitteellinen kuntoilija, jos oma tasoni pitäisi juoksun osalta jotenkin määritellä. Nuoruusvuosina harrastin suunnistusta tavoitteellisesti ja treenasin lukiovuosina melko kovaakin. Olen käynyt Lahdessa liikuntapainotteisen yläasteen sekä lukion. Lukiossa suoritin liikunnan kursseja kahden pakollisen kurssin sijaan 12 kappaletta, koska se oli koulussamme mahdollista. Liikunta ja urheilu ovat aina olleet iso osa elämääni ja siitä tämä bloggaaminenkin alun alkaen lähti opiskeluaikoina liikkeelle; halusin jakaa treenaamiseen liittyviä fiiliksiäni muillekin. Sillä tiellä ollaan edelleen.

Kokonaista maratonia en ole koskaan juossut, mutta sen sijaan useampi puolimaraton on tullut tallattua. Oma puolimaratonin ennätykseni on 1 tunti, 42 minuuttia ja rapiat. 10 kilometriä olen parhaimmillaan juossut reiluun 43 minuuttiin. Nykyään treenaan lähinnä fiiliksen mukaan ja nautin juoksun tuomasta hyvästä olosta – toki tavoitteet ja niiden seuraaminen tuovat lisäbuustia tekemiseen. Uskon, että tulevaisuudessa voin hyvinkin vielä parantaa aikojani juoksun saralla fiksulla treenaamisella. Näistä asioista tuleva varmasti kirjoittamaan jatkossa blogissani, kunhan raskauden jälkeen pääsen taas juoksemaan.

Pian myös äiti

hillas.fitfasfion.fi 31.8.20165

Minusta tulee pian äiti. Olen kasvatellut reilut 8 kuukautta uutta elämää masussani ja pian elämä tulee muuttumaan myös sillä saralla. Äitiysbloggaajaksi en ole muuttumassa, mutta ihan varmasti kirjoitan tulevaisuudessa myös äitiyteen liittyvistä teemoista, onhan se pian iso osa arkea ja elämääni. Nyt loppuraskauden aikana treenaaminen on jäänyt hieman vähemmälle ja siitä syystä muut aiheet ovat näkyneet enemmän blogissani. Äitiys nostaa pintaan uusia, erilaisia fiiliksiä ja myös niitä tulen täällä teidän kanssa jakamaan.

hillas.fitfasfion.fi 31.8.20167

Vielä on siis tuntematon vauva-arki edessä, joten täällä pääset varmasti jatkossa kuulemaan niitä aitoja fiiliksiä, joita tuoreen mamman päässä liikkuu.

Markkinoinnin ekonomi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koulutukseltani olen ekonomi, kauppatieteiden maisteri. Opiskelin Turun kauppakorkeakoulussa (nykyinen Turun yliopisto) ja pääaineenani luin markkinointia. Sivuaineitani olivat yritysjuridiikka, talousmaantiede sekä viestintä. Jossain vaiheessa minulla oli ajatus jakaa enemmänkin ajatuksiani työelämään liittyen täällä blogissa, mutta jostain syystä työelämä aiheet ovat jääneet aika vähälle. Ehkäpä tulevaisuudessa kirjoitan enemmän ajatuksiani myös työelämään liittyen: tavoitteista, urasuunnitelmista, työhyvinvoinnista, työssä viihtymisestä, omasta unelmaduunista, mahdollisesti yrittäjyydestä, markkinoinnin ja viestinnän kiemuroista, brändäämisestä tai muusta sydäntä lähelläni olevista asioista markkinoinnin ja työelämän kentällä.

Positiivinen ajattelija

Uskon vahvasti positiivisuuden voimaan ja haluan välittää sitä teille myös täällä blogissani. Elämä on sitä, mitä ajattelet sen olevan. Omilla ajatuksilla saa paljon aikaiseksi. Sen mitä annat itsestäsi muille saat myös taatusti takaisin, hymy palaa aina lähettäjänsä luo.

hillas.fitfasfion.fi 31.8.20169

hillas.fitfasfion.fi 31.8.20166

Elämä ei ole todellakaan pelkkää juhlaa, mutta murheisiin ei kannata jäädä märehtimään. Omassa elämässä kannattaa keskittyä niihin valoisiin, voimaa antaviin asioihin. Toki niitä omia huolia ja murheitakin saa olla, niistä pitää puhua ja ne kannattaa jakaa jonkun kanssa, jotta niistä on helpompi päästä yli. Valittaminen ja negatiivisuuden viljely ovat kuitenkin täysin eri asia. Joskus valittaminen on helppo ratkaisu, mutta todistetusti siitä ei ole mitään hyötyä. Siksi uskon positiivisuuteen!

Perhe <3

hillas.fitfasfion.fi 31.8.20168

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viimeisimpänä ja tärkeimpänä perhe ja ystävät. He eivät ole täällä blogissani kovinkaan näkyvässä roolissa, mutta muuten todella tärkeä ja iso osa elämääni. Danielin kanssa olemme olleet seitsemän vuotta yhdessä ja siitä viimeiset puolitoista vuotta kihloissa. Ja pian meistä tulee kolmihenkinen perhe. <3 Olemme molemmat suunnistajia – rakkaus leimahti parikymppisinä kun olimme samoilla treenileireillä milloin missäkin. Yhteisen harrastuksen kautta siis tapasimme ja edelleenkin suunnistus on rakas lajimme juoksun ohella.

Vanhempieni lisäksi minulla on yksi isoveli sekä kaksi nuorempaa siskoa. Siinä lyhykäisyydessään muutama sana perheestäni.

Olipas hauska kirjoittaa pieni katsaus siihen, mitä täältä blogista löytää ja mistä täällä kirjoittelen. Eilen minulla alkoi äitiysloma, joten tänään nautin ensimmäisestä mammalomapäivästä täysin siemauksin. Ihana aurinkoinen ilma ulkona, joten taidan lounaan jälkeen hilpaista kävelylenkille.

Nyt toivotan iloa sun keskiviikkoon ja tervetuloa blogilukijaksi, jos olet uusi tuttavuus. 🙂

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Moikka Anni ja kiva kuulla, että löysit uudelleen blogiini. 🙂 Jep, minulla tuli hetkellinen ”kriisi” blogin kirjoittamisen ja ajankäytön kanssa silloin ja lopetin bloggaamisen hetkellisesti. Jatkoin bloggaamista kuitenkin aika pian omassa osoitteessani ja sillä tiellä homma jatkunut tähän päivään saakka. Täältä löydät kuulumisia siis jatkossakin, tervetuloa! Ihana kun kommentoit, iloa sun viikonloppuun! Hilla

1 vastaus

Ihana postaus! Vanhanakin lukijana oli kiva lukea tämänkaltaista esittelytekstiä. 🙂 Blogin sisältö kuulostaa mielenkiintoiselta ja monipuoliselta, positiivisuus on välittynyt tähänkin asti blogistasi ja siksi tykkäänkin siitä erityisen paljon. Ihanaa äitiyslomaa !

1 vastaus

Moikka Satu! Kiitos ihanasta kommentista, sunkin juoksujuttuja ja positiivista energiaa on ilo seurata. <3 ja mukavaa, että löysit tänne uuteen blogiosoitteeseen vanhana lukijana. 🙂 Mukavaa päivää sulle, jos Savosta tänne etelämmäs joskus tulet, niin mennään vaikka lenkillle!

1 vastaus

Moi Hilla! Monien muiden tapaan hyvin harvoin tulee blogeja kommentoitua mutta nyt ajattelin jakaa ilahtuneisuuteni kun huomasin tutut kasvot fitfashionin etusivulla! Olen joskus seurannut blogiasi ja kovasti siitä tykännyt. Muistelen joskus lukeneeni, että lopetat bloggaamisen, enkä sitten ole tajunnut enää blogiasi etsiä. Kirjoitat hyvin, vaikutat positiiviselta ja iloiselta ja samanikäisen, samanlaisista asioista kiinnostuneen fiksuja ajatuksia on ilo lukea! 🙂

1 vastaus

Moikka Anni ja kiva kuulla, että löysit uudelleen blogiini. 🙂 Jep, minulla tuli hetkellinen ”kriisi” blogin kirjoittamisen ja ajankäytön kanssa silloin ja lopetin bloggaamisen hetkellisesti. Jatkoin bloggaamista kuitenkin aika pian omassa osoitteessani ja sillä tiellä homma jatkunut tähän päivään saakka. Täältä löydät kuulumisia siis jatkossakin, tervetuloa! Ihana kun kommentoit, iloa sun viikonloppuun! Hilla

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Viimeksi kävin suunnistuksen sm-kisoissa 2015 ja taas tänään olin.😁 Siinä välissä oli yks pallomahavuosi ja toinen vuosi vähemmillä yöunilla, tuloksena taapero, joka sai tänään jäädä muman ja ukin hoitoon. Me palattiin hetkeksi entiseen elämään kun riitti, että piti huolen itsestään. Niin helppoa!😃 Sm-kisojen karsinnoista sitkistelin itseni B-finaaliin. Tällä kunnolla ei ole asiaa parhaaseen A-luokkaan, vaikka mitä taikoja tekisi. Mutta kivaa oli, ja sehän  suunnistuksessa onkin parasta! Kotona tasapainotin tilanteen suihkulla, pitsalla ja jätskillä. ☀️👌 #suunnistus #smkeskimatka2018 #smkeskimatka #orienteering #treeni #hillasblog

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: