Hyvinvointi 9.9.2016
TEKSTI Hilla

Sinä olet ihana

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tässä muutama muistutus tänään juuri sinulle siellä ruudun toisella puolella. ♥

 

Sinä olet kaunis.

Sinä olet erityinen.

Sinä olet ystävä toiselle.

Sinä olet ainutlaatuinen.

Sinä riität.

Sinä saat unelmoida.

Sinä ansaitset menestyä.

Sinä olet rakastettava.

Sinä olet vahva – vahvempi kuin luulet.

Sinä olet tärkeä.

Sinä olet hauska.

Sinä olet empaattinen.

Sinä olet ahkera. 

Sinä olet herkkä.

Sinun ei tarvitse aina jaksaa.

Sinä ansaitset lepohetken.

Sinä olet periksiantamaton.

Sinä olet täydellinen juuri tuollaisena kun olet.

Sinä olet rakastettu.

Sinä olet ihana!

Ihanaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua! Muista välillä pysähtyä ja ajatella näitä sanoja! Kaikessa rauhassa. Olet sen ansainnut. 🙂 Kuva on Danielin perheen mökkirannasta tältä kesältä. Auringonlaskuista ei kai koskaan voi saada tarpeekseen.

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Sepä se, niin pitäisi muistaa. Onneksi niistä voi aina muistutella. <3

1 vastaus

Aivan todella kiva postaus♥ jokaisen pitäisi muistaa nämä:)

1 vastaus

Sepä se, niin pitäisi muistaa. Onneksi niistä voi aina muistutella. <3

1 vastaus

Ah ihana postaus. Sinä olet ihana. <3 Kiitos tästä hymyn aikaansaamisesta.

1 vastaus

Sydän sinulle. <3

1 vastaus

Ihanan positiivinen postaus 🙂 Ihanaa viikonloppua sullekin!

1 vastaus

Kiitos Jenna! Samoin sinnekin ihanaa viikkoa. <3 Hilla

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • "Valmistuin ylioppilaaksi vuonna 2008, kymmenen vuotta sitten. Salpausselän lukio Lahdessa oli liikuntaan ja urheiluun erikoistunut lukio ja nautin siellä jokaisesta vuodesta. Suoritin muun muassa 12 liikunnan kurssia, kun "normaaliin" lukion oppimäärään niitä taisi kuulua siihen aikaan kaksi. Liikuin lukiossa paljon koulun puolesta vielä omien treenien lisäksi. Se oli tosi kivaa ja mukavaa aikaa elämässä." Ensi viikon lauantainakin saamme jälleen juhlia erään ihanan, fiksun ja filmaattisen nuoren naisen valkolakkia ja juhlistaa hänen tärkeää päiväänsä. 🥂🌹 Itselleni päälle voisi valikoitua vaikka tämä @rcollectionfinland Anna-Mari-mekko, suomalaista käsialaa ja 100 prosenttista puuvillaa. Juuri klassisen yksinkertaista juhlapäivään sopivaa. Lisää kuvia mekosta blogin puolella. Onnea kaikille valmistuville! 😊 📸 @taikoja #uusipostausblogissa #hillasblog #kaupallinenyhteistyö #rcolletionfinland #rcollection #style #mekko #annamarimekko

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: