Hyvinvointi 12.10.2016
TEKSTI Hilla

Luonnollista luonnonkosmetiikkaa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tuotteet saatu testattavaksi blogin kautta Sugar Helsingiltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitos @sugarhelsinki !💓🍁 Pallomahan päivää ilahdutti suunnattomasti tämä luonnonkosmetiikan setti, joka kolahti postiluukusta. Taidan tänään kokeilla jo suolakuorintaa, jonka voisi helposti sekoittaa suussa sulavaan vaniljaherkkuun purkkia nuuhkimalla. Mineraalipohjainen himalajansuola lupaa puhdistaa kehoa ja vähentää turvotusta  – no sehän sopisi näille raskauden loppuvaiheen nakkivarpailleni. 😊 Jos vaikka laittaisi jalat likoamaan saaviin ja tekisi oman jalkahoidon. Varpaiden kynsiä en tosin enää ylety lakkaamaan, se saa odottaa masukaverin syntymän jälkeistä aikaa.

Vauvakin sai oman tuotteen, jota voi käyttää vaikka hierontaöljynä myöhemmin. Hän ei sitä tosin vielä tiedäkään.😍 Raportoin fiiliksiäni näistä tuotteista myöhemmin varmasti tänne blogiinkin.

Olen viime aikoina ja etenkin nyt raskauden aikana alkanut enemmän miettimään, mitä kaikkea kehoomme laitammekaan kosmetiikan mukana. Raskauden aikana olen käyttänyt vähemmän meikkiä, osan korvannut mineraalimeikeillä, olen värjännyt hiukset vain kerran ja kauneudenhoitotuotteissakin suosin luonnollisia tuotteita. Suosin tuotteita, joiden ainesosissa on aitoja tunnistettavia asioita, kuten eteerisiä öljyjä, mineraalisuoloja jne. Näiden osalta minulla on vielä aika vähän tietoa, mutta asiat kyllä kiinnostavat minua. 🙂 Eräs kosmetologi sanoi minulle, että iholle pitäisi laittaa vain sellaisia aineita, joita uskaltaisit laittaa myös suuhusi. Tuo ajatus herätteli hiukan minua.. Onko siellä muita luonnonkosmetiikan suosijoita tai kiinnostaako asia teitä?

Kävin tänään aamulla yliaikaisneuvolassa. Masussa kaikki on hyvin, kaveri vain antaa odottaa itseään. Ultrattiin vielä vauvan asento ja edelleen hän viihtyy siellä raivotarjonnassa eli pää alaspäin, kuten kuuluukin. Pää oli myös laskeutunut jo aika alas eli lähtökuopissa siellä tosiaan ollaan. Viikko vauvalla olisi nyt aikaa tulla omin avuin ulos, jos sen pidemmäksi yksiöelämä venyy niin siinä tapauksessa synnytys käynnistetään. Mutta olen varma, että hänellä on kyllä suunnitelma ulos tulonsa suhteen ja kyllähän minä itsekin viihtyisin hyvissä olosuhteissa mahdollisimman pitkään. Täytyy kyllä sanoa, että kaverin on oltava notkeassa kunnossa, niin vähän tuolla tuntuu olevan enää tilaa. 😀 Kompakti paketti!

Tällaisia ajatuksia tähän päivään!

Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Vuosi sitten tähän aikaan, juhannuksena, vaellettiin Lapissa ja pipo pysyi visusti päässä. Silmät olivat väsyneet 8 kuukautisen heräilyistä ja yösyötöistä, mutta muista miten hyvää tunturin avarat maisemat, puukiukaan löylyt ja ystävät tekivätkään. Millaisissa maisemissa ja tunnelmissa juhlitaan juhannusta tänä vuonna? Hyvissä, sen tiedän. 💚

#hillasblog #juhannus #tb #outdoors #happiness #familytime #myfamily #lappi #lapland #retki #suomiretki #visitfinland #finland #summer #kesä #midsummer #midsommar

hillasblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: