Lifestyle 19.11.2016
TEKSTI Hilla

Vauva 1 kuukautta – kuukausikuulumiset

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

vauva-1-kuukautta4

 

Tervehdys, olen nyt 1 kuukautta vanha vauva ja olen äidin ja iskän rakkain aarre.

Nukun lähes kaiken aikaa vielä. Muuten herään syömään ja minulle vaihdetaan vaippaa. Sitten taas haluan takaisin nukkumaan. Kasvan ja kehityn niin paljon, että tarvitsen paljon unta.

Ensimmäinen kuukausi täällä ulkomaailmassa on ollut todella mielenkiintoinen. Synnyin tänne vauhdilla, vaikka aluksi olinkin 2 viikkoa yliaikaa äidin vatsassa. Olisin viihtynyt vatsassa vieläkin pidempään, siellä oli niin ihanaa ja lämmintä. Joku sitten teki jotain ja minun oli tultava ulos. No, on täälläkin ihan kivaa. Tapasin vihdoin äidin ja iskän, aikaisemmin olin kuullut vain heidän ääntään. Nyt tiedän miltä he näyttävätkin.

Maito maistuu minulle tosi hyvin ja viikossa painoni nousi yli syntymäpainon. Nyt painan jo hienosti yli 4 kiloa. Synnyin 3,8 kiloisena.

Olen jäntevä vauva ja minulla on vahva moro-refleksi.

Nukun äidin ja isän välissä heidän sängyssään, omassa sängyssä en oikein viihdy. Olen nukkunut omassa sängyssä ehkä 10 minuuttia. Kuka yksin haluaisi olla.

Tykkään olla muutenkin kaiken aikaa jonkun lähellä. Olen sylivauva ja haluan että äitini kantaa minua paljon. Se on ihanaa. Joskus äiti kyllä vähän ihmettelee, kun ei melkein ehdi käydä vessassa, koska silloinkin haluaisin olla hänen sylissään.

Iltaisin olen vähän itkuinen, joskus jopa muutaman tunnin. Mutta se on vaan siksi, kun päivät ovat tosi rankkoja näin pienelle ihmiselle. Sitten iltaisin olen tosi väsynyt ja haluan vähän itkeä ennen kuin nukahdan. Muuten nukun öitäni aika hyvin, mutta syön monta kertaa. Äitiä vähän tämä alku on väsyttänyt, mutta minä tarvitsen yölläkin usein ruokaa, jotta kasvan isoksi tytöksi.

Leluista en vielä ymmärrä mitään, mutta valoista tykkään. Kaikki kirkkaat lamput kiinnostavat minua ja tykkään tuijotella niitä.

Vatsani toimii hyvin ja olen aloittanut syömään jo d-vitamiinia, jotta luuni kehittyvät vahvoiksi.

Tykkään olla vielä lähinnä äidin kanssa kotona. Joskus käymme vaunuilla lenkillä ja muutaman kerran olen päässyt ruokakauppaan.

Sellaista minulle kuuluu.

-Hilla ja vauva

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Vuosi sitten tähän aikaan, juhannuksena, vaellettiin Lapissa ja pipo pysyi visusti päässä. Silmät olivat väsyneet 8 kuukautisen heräilyistä ja yösyötöistä, mutta muista miten hyvää tunturin avarat maisemat, puukiukaan löylyt ja ystävät tekivätkään. Millaisissa maisemissa ja tunnelmissa juhlitaan juhannusta tänä vuonna? Hyvissä, sen tiedän. 💚

#hillasblog #juhannus #tb #outdoors #happiness #familytime #myfamily #lappi #lapland #retki #suomiretki #visitfinland #finland #summer #kesä #midsummer #midsommar

hillasblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: