Arki 24.12.2016
TEKSTI Hilla

Rauhallista joulua

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

rauhallista-joulua-2

rauhallista-joulua

Tulin vielä joulurauhan julistuksesta huolimatta toivottamaan teille blogini lukijoille mitä ihaninta ja rauhallisinta joulua ja joulun aikaa. <3 Nyt on aika ottaa hetki rauhassa, nauttia olemisesta, läheisistä, hyvästä ruuasta ja vapaapäivistä. Joulu on vihdoin täällä.

Me ajoimme eilen illan pimetessä Hollolaan vanhempieni luokse joulun viettoon. Pahemmin jouluruuhkaa ei enää ollut vaan saimme ajaa rauhallisessa liikenteessä. Myös sisaruksiani on täällä, ja illalla tulee vielä viimeiset, jotka työmatkoiltaan ehtivät sopivasti juuri joulupöytään, ihanaa. Sitten koko sakki kasassa.

Eilen illalla kävimme vielä myöhään Danielin kanssa kahdestaan hiihtämässä Lahden tykkilumiladulla, jota on jo 5 kilometriä yhteensä tehty tykkilumesta. Hiihtokausi on siis avattu. Illalla oli vielä pieni pakkanen, latu oli rapsakka – oikea lentokeli siis. Oli ihan luksusta käydä kahdestaan tunti treenaamassa, kun vauvan tiesi olevan vanhemmillani hyvässä hoidossa. Ensimmäistä kertaa sellaista. 🙂

Tänään aamulla söimme joulupuuron, kävimme kävelylenkillä ja sitten istahdimme sohvan nurkkaan katsomaan joulurauhan julistuksen Turusta. Nyt vauva nukkuu päiväuniaan ja me valmistelemme joululounasta. On aika laittaa tietokone pois ja rauhoittua seuraaviksi päiviksi joulun viettoon. Tehkäähän juuri niitä asioita joista nautitte näin jouluna, ilman stressiä tai suorittamista. <3  Ja jos joulusta et tykkää, niin kolmen päivän päästä tämä on onneksi jo ohi. 😉

Iloista joulua toivottaa sinulle meidän koko perhe! 🙂

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Aika sanoa hei hei ja suunnata kohti kotia. 👨‍👩‍👧 Kiitos Lahti-Hollola Jukola tunnelmasta, suunnistushaasteista, hikipisaroista, helteestä, suunnistuskylän palveluista, talkoolaisten panoksesta koko tapahtuman eteen ja upeista tunteista, joita saimme tänäkin vuonna kokea. Ensi vuonna sitten Jukola Kangasalalla. Sitä ennen jatketaan treenejä ja nautitaan liikunnasta ja endorfiineista. 😍

#hillasblog #thankyou #jukola #jukola2018 #venlojenviesti #lahtijukola #jukolanviesti #suunnistus #orienteering #outdoors #happiness #forest #trailrunning #trailrunner #runner #instarunners #juoksu #trainingmom #runninggirl #runningmom #wellbeing #wellness #enjoy

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: