Koti ja sisustus 21.3.2017
TEKSTI Hilla

Kevät ja koti

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kuva: Salla Smeds, @sallashome

Kuva: Salla Smeds, @sallashome

Kuva: Salla Smeds, @sallashome

Kuva: Salla Smeds, @sallashome

Kuva: Salla Smeds, @sallashome

Miten paljon tuo kevätaurinko antaakaan lisää energiaa. Ja samalla iskee jokavuotinen kodin sisustusvimma. Tummat, tunkkaiset ja raskaat sävyt saavat väistyä ja tilalle haluan vaihtaa jotain vaaleaa, heleää, raikasta tai pastellia. Paksut villapeitot tekee mieli taitella kaappiin ja ottaa tilalle jotain kevyempää.

Meidän kodissa, joka on siis kaksio, ei ole tilaa kovin suurille uusille sisustusratkaisuille tai huonekalujen siirtelyille, mutta pienellä freesauksella saa ihmeitä aikaan.

Tällä hetkellä unelmoin täysin valkoisista tai vaalean harmaista pellavalakanoista. Katselin eräs päivä meidän lakanakaappia ja huomasin meidän omistavan vain kirjavia lakanoita. Sellasia väripläjäyksiä ja vahvoja kuoseja. Ennen petasimme sängyn joka aamu, mutta nyt vauvan kanssa sänky jää silloin tällöin petaamatta (koska ei vaan jaksa tai muka ehdi). Petaamatonta sänkyä olisi sata kertaa mukavampi katsella, jos lakanoista ei hyppisi kaiken maailman kukkakuosit ja kuviot silmille. Sellaiset yksinkertaiset ja yksiväriset olisi siitä syystä ihanat. Toisi kaivattua harmoniaa makuuhuoneeseemme, joka aika-ajoin jää pyörremyrskyn alle.  En ole vielä katsellut, mistä sellaisia lakanoita saisi, mutta eiköhän joku nettikauppa sellaisia tarjoile googlaamisen tuloksena. 😊

Ja ne tulppaanit. Jos mun pitäisi valita lempi kukkani, olisi se varmasti tulppaani. Siitä tulee joka kerta keväinen fiilis, ja erityisesti tuore kukkakimppu kruunaa viikonloppufiiliksen.

Olen äidiltäni kai perinyt sellaisen villityksen, että perjantaina siivottuun kotiin haluan ostaa kimpun leikkokukkia. Kimppu on palkinto itselle siitä, että on jaksanut tehdä viikkosiivouksen ja käydä kaupassa. Voisihan niitä kukkia maanantaisinkin ostaa, mutta usein se liittyy meillä alkavaan viikonloppuun.

Nämä kuvat otti ihana Salla Interior, ystäväni jolla on pettämätön sisustusmaku. Raikas ote stailaukseen. Jos joskus tarvitsisin apua uuden kodin sisustuspulmiin, kääntyisin Sallan puoleen kysymään apua. Sallalla on upea Instagram tili (@sallashome), joka tarjoilee päivittäin ihania yksityiskohtia ja kauniita paloja Sallan kodista.

Kirjoittelin tämän tekstin auton takapenkiltä. Olemme kohta Oulussa, lumipeite paksunee ja vauva tuhisee kaukalossaan. Nyt on siis hyvä hetki, katsotaan miten loppumatka sujuu.

Tämä viikko hiihdetään pohjoisessa, nautitaan mieheni isyyslomasta, ulkoillaan ja ollaan perheen kesken. Suunnittelen parhaillaan myös viikon ruokalistaa, koska mökkimme sijaitsee 50 km lähimmästä isosta ruokakaupasta, joten eväät on mietittävä etukäteen. Mökillä on myös sauna, joka varmasti lämpiää iltaisin hiihtolenkin päätteeksi.

Sellaisia kuulumisia täältä tienpäältä. 🌞

-Hilla

Tekstin kuvat valokuvaaja Salla Smedsin ottamia, @sallashome.

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Kiitos Heidi kommentista. Kyllä tämä kaksio vielä meille ihmisille riittää, mutta kohta ei tavarat mahdu enää. Eli joo ja ei. Tavallaan. Vauvan mukana kun tulee niin paljon kaikkea, sänky, vaunut, turvaistuimet, syöttötuolit jne… Mutta jos me tässä vielä hetki mahduttais asumaan, niin se ois hyvä. 🙂 Ihanaa päivää sinulle. <3

1 vastaus

Kaunis koti! 🙂 Ajattelin kysyä kokemuksiasi kun itselläni pian sama tilanne. Onko kaksio tuntunut sopivalta vauvan tultua mukaan elämään ja onko tullut ajatuksia siitä milloin pitäisi siirtyä isompaan?

1 vastaus

Kiitos Heidi kommentista. Kyllä tämä kaksio vielä meille ihmisille riittää, mutta kohta ei tavarat mahdu enää. Eli joo ja ei. Tavallaan. Vauvan mukana kun tulee niin paljon kaikkea, sänky, vaunut, turvaistuimet, syöttötuolit jne… Mutta jos me tässä vielä hetki mahduttais asumaan, niin se ois hyvä. 🙂 Ihanaa päivää sinulle. <3

1 vastaus

Hei! Mistähän tuo pallon muotoinen maljakko on peräisin? Olen etsinyt kauan tuollaista! 🙂

1 vastaus

Se on Habita-sisustusliikkeestä. Myös H&M homessa olen nähnyt vastaavia. 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Kotitoimiston iltavuoro alkamassa, vihersmoothie, auringonlasku ja toivottavasti muutama aivonystyrä seurana. ✨🌿 #hillasblog #koti

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: