Hyvinvointi 1.4.2017
TEKSTI Hilla

Ystäväkirja

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Blogeissaa kiertää tällainen hauska Ystäväkirja-postaus. Minäkin toteutin nyt sellaisen. Ollos hyvät.

Nimeni on Hilla Kukka Stenlund. Vielä puoli vuotta sitten olin Lamminpää.

Jotkut kutsuvat minua Hiltsuksi, Hilluriksi, Hilmaksi, Hildeksi.

Olen syntynyt vuonna 1989.

Pienenä olin varma, että minusta tulee liikunnanopettaja ja perheenäiti isona. Perheestä olen unelmoinut aina. Nyt minulla on sellainen. Toiveammattini oli liikunnanopettaja. Liikunta on iso osa minua, muttei ammattini. Ainakaan vielä…

Isona minusta tulikin kauppatieteiden maisteri, markkinoinnin ekonomi. Tulevaisuuden suhteen minulla on työn osaltakin isoja unelmia.

Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen tällä hetkellä käyttäisin ne nukkumiseen, olemiseen tai lukemiseen. Näin pienen vauvan kanssa usein tuntuu, että voi kun olisi saanut nukkua vielä vaikka tunnin lisää. Tai iltaisin, ennen nukkumaan menoa, olisi mukava saada hetki omaa aikaa olemiseen ja vaikka lukemiseen.

Harrastan nyt juoksua, suunnistusta, luonnossa liikkumista ja uudesta kodista haaveilua.

Kuuntelen Spotifysta valmiita soittolistoja vaihtelevasti. Joskus Suomen suosituimmat, toisinaan rauhallista taustamusiikkia.

TV-ohjelma josta pidän Kaunis koti, Pitääkö olla huolissaan ja Suomen surkein kuski. Mutta aika vähän tällä hetkellä ehdin katsoa TV-ohjelmia. Katson ohjelmia silloin, kun telkku sattuu olemaan auki. Yhtään jaksoa en ole koko vauva-aikana tainnut katsoa alusta loppuun, jossain vaiheessa käyn vähintään vaihtamassa vaippaa vauvalle tai syötän häntä.

Bravuuri keittiössäni on piirakat, salaatit ja uuniruuat. Uuniruuista lasagne on bravuurini. Myös smoothieiden tekemisessä uskallan sanoa olevani aika ässä!

Melkein hävettää kertoa, mutta… tätä lausetta en oikein osaa jatkaa, koska en sinällään häpeä mitään. Ehkäpä rönttövaatteitani ja harjaamattomia hiuksiani joskus kaupassa, kun en vaan jaksa panostaa omaan ulkonäkööni kun haen litran maitoa aamukahviini lähikaupasta.

Lapsuuteni lempileluja olivat askarteluvälineet, jos niitä voi laskea leluiksi. Odotin kerhossa aina askartelua, kävin kuvataidekoulussa ja vielä ala-asteellakin kuvaamataidon ja käsityötunnit olivat liikunnan lisäksi suosikkejani. Olen aina tykännyt käsillä puuhastelusta. Askartelin kaikenlaista.

Salainen paheeni on nautiskella suihkussa ja useimmiten vielä aika kuumassa sellaisessa. Kylpyhuone on minun jäljiltä kuin höyrysauna. Meillä pitäisi kait olla sauna, tykkään lämmitellä.

Ei kun se ihan oikea salainen paheeni on… …vastaan mieheni kysymyksiin joskus vain joo tai kyllä, vaikka en oikeasti kuuntele mitä hän sanoo. Jään siitä useimmiten kyllä kiinni, jos hän on kysynyt jotain mihin en voi vastata joo tai kyllä. Olen hyvä keskittymään omassa kuplassani ja joskus rasittaa kun toinen keskeyttää.

Viisaus, jonka olet tähän mennessä oppinut. Asioilla on tapana järjestyä. Ennemmin tai myöhemmin, paremmin tai huonommin. Ajattelen myös, että ne huonommatkin sattumukset, kaltoin kohtelut tai epäoikeudenmukaisuudet jollain tavalla opettavat ja kasvattavat minua, vaikka juuri sillä hetkellä voikin olla maailman **skamaisin fiilis. Kaikesta, ihan kaikesta, mitä tähän mennessä elämässäni on tapahtunut, olen oppinut jotain.

Ja tämä ei teksti ei harmi vaan ollut aprillipilaa.

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Moikka Sara! Kiitos tosi ihanasta kommentista, mukava kuulla. Teidän takia blogia kirjoittelenkin. Tervetuloa siis jatkossakin inspiroitumaan, eikä se vauvakuumekaan pahitteeksi ole. 😉 <3 Mukavaa päivää sinulle!

1 vastaus

Moikka!
Syksyllä aloin lueskelemaan enemmän sun kirjoituksia ja nyt on pakko tulla sanomaan, että tämä sun blogi on aivan ihana! Juoksua harrastavalle vähän päälle parikymppiselle fyssariopiskelijalle tää on erittäin inspiroiva blogi ja tekstit on ihan mun makuun. Tässä alkaa itellekkin tulla vauvakuume ku lukee vauva-aiheisia postauksia 😀

1 vastaus

Moikka Sara! Kiitos tosi ihanasta kommentista, mukava kuulla. Teidän takia blogia kirjoittelenkin. Tervetuloa siis jatkossakin inspiroitumaan, eikä se vauvakuumekaan pahitteeksi ole. 😉 <3 Mukavaa päivää sinulle!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Ihanaa iltaa kirsikkapuun takaa! 🌿 Taapero tuhisee jo sängyssään, minä tulin vielä hetkeksi kuuntelemaan pihalle metsän ääniä ja kastelemaan kukkia, etteivät ihan nuupahda. Tarkkasilmäinen saattaa huomata terassilla potan, miten se on sinne tiensä löytänyt? Hyvä kysymys. Joku on kenties halunnut maisemavessan. 🤔 Pihakalusteet meiltä vielä puuttuvat, tällä hetkellä terassi soveltuu maisemavessan lisäksi vaikka tanssilattiaksi.  #hillasblog #koti

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: