Arki 14.4.2017
TEKSTI Hilla

Perhettä ja pääsiäistä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tulin toivottamaan ihanaa ja rentouttavaa pääsiäistä teille lukijoilleni. Tai tsemppiä töihin, jos työvuorot kutsuvat tulevien päivien aikana. Monille tämä on kuitenkin hyvä hengähdyshetki pitkän kevään aikana.

Pidennetty viikonloppu tekee hyvää, joten nauttikaa, ottakaa iisisti, urheilkaa, olkaa perheen kanssa tai mikä teille iloa tuottaakaan. 🐣🐤🐥😊

Meillä pääsiäinen menee perhettä ja sukulaisia nähden. Pitkästä aikaa minun kaikki sisarukseni kokoontuvat yhtä aikaa pöydän ääreen vanhenpieni luokse. Viimeksi näin oli jouluna. Arjessa aikataulut, välimatkat, työt ja muut menot usein tulevat tielle, siksi onkin lomalla tosi mukava kokoontua yhteen ja viettää hetki aikaa kaikkia nähden. Harvinaista herkkua siis.

Tänään siskoni lensi luoksemme Rovaniemeltä, lähti jo aikaiselle aamulennolla ja kolkutteli oveamme ennen kahdeksaa. Söimme yhdessä aamupalan ja sitten tulikin jo veljeni puoliso kylään ja mieheni sisko Vaasasta. Ja toinen pikkusiskoni eripuolelta Helsinkiä. Puoleen päivään mennessä oli siis kotimme täynnä ihania naisia, teimme vaunulenkin ulkona ja söimme lounaan.

Osa lähti kaupungille näkemään muita ystäviä, minä laitoin vauvan parvekkeelle nukkumaan ja makoilen parhaillaan sängyssämme. Vauvan unien aikaan on hyvä itsekin vähän lepäillä, eikä aina tössöttää ja touhuta jotain. Tätä blogin kirjoitteluahan ei lasketa. 😉

Huomenna menemme sisarusteni kanssa yhdessä aamupalalle ja sitten suuntaamme vanhempieni luokse porukalla Hollolaan. Tämän pääsiäisen kohokohta on siis perhe ja ystävät – yhteinen aika.

Ja onhan meillä täällä myös oma pikku pääsiäispupu. Kiitos Kappahlilta saadun hauskan bodyn, täällä on teema hallussa perheen pienimmälläkin.

Meillä on viimeinen viikko sujunut vauvan kanssa älyttömän hyvin ja yötkin ovat rauhoittuneet. Uskon siihen olevan ainakin yhdellä asialla merkitystä. Kirjoittelen siitä lisää myöhemmin. Kohta hän on puolivuotias, joten ajattelin siihen liittyen kirjoittaa vähän enemmän meidän viime ajoista. Kehitystäkin on tapahtunut valtavasti viimeisen kuukauden aikana. 💞

Mukavaa (pitkää) perjantaita, puss! 😘

Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Blogissa piiiitkästä aikaa rehellinen asupostaus. Kesämekkoa, korkokenkää ja kepeitä ajatuksia. 💃👠👛 #hillasblog #uusipostausblogissa

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: