Meidän perhe 18.4.2017
TEKSTI Hilla

Paluu arkeen ja helppouteen

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Taidan tykätä arjesta, vaikka lomakin on ihanaa. Tällaisten pitkien pyhien ja vapaiden jälkeen sitä tuntee itsensä usein levänneeksi, mutta samalla jotenkin pysähtyneeksi, apaattiseksi ja kaikki voimansa antaneeksi. Nurinkurista. Tosiasiassa on vain liikkunut ruokapöydästä toiseen, avannut Kindereitä ja jutustellut perheen ja ystävien kanssa. Samalla tuntuu, että loma kesti ikuisuuden, ja yhtä aikaa pääsiäinen tuntui hujahtaneen hetkessä. Onko lomailu rankkaa? No näköjään.

Lomailu on rentouttavaa, mutta taitaa rentouttaa ihan liikaakin. hehe.

Vietimme suurimman osan pääsiäistä vanhempieni luona Hollolassa. Oli hitaita aamuja, siskonpetejä, saunomista, ulkoilua, rötväystä (eli villasukat jalassa sohvan nurkassa makoilua), höpinöitä, naurua, kuulumisten vaihtoa ja tulevaisuuden suunnitelmista ajatusten vaihtoa. Ei oltu hyödyllisiä, nautittiin hyödyttömyydestä ja villasukkien lämmöstä.

Eilen illalla olo oli levännyt, mutta samalla jotenkin kaipasin takaisin arkea. Se taitaa olla vain hyvä merkki. Tykkään arjesta. Vauvan kanssa varsinkin päivät ovat tällä hetkellä aikataulutettuja, arki rullaa helpommin kun jokseenkin sama kaava toistuu rytmissä. Aamupala, päiväunet, ulkoilut, tokat päiväunet jne, mitä näitä on vauvan kanssa.

Tänään aamulla herätessä, miehen lähtiessä töihin, tuntui maanantailta. Mutta onkin jo tiistai. Tämän viikon elän yhden päivän jäljessä, mutta eiköhän tässä jossain vaiheessa mukaan ehdi. Arki, arjen askareet ja haasteet – olette ihania vaikken aina teistä tykkääkään, mutta just nyt tykkään.

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Sitä isot perässä, mitä pienet edellä.🌧️ 8 kilometrin polkujuoksu ennen juhannussaunaa. Fiilis lenkin jälkeen 💯. Lammikon kautta mereen uimaan. 🏊‍♀️ #hillasblog #juhannus #summer #runninggirl #runningmom #running #runner #instarunners #juoksulenkillä #juoksu #trainingmom #juhannus2018 #midsommar #midsummer #life #wellbeing #wellness #löpning #sauna

hillasblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: