Health Coach 29.4.2017
TEKSTI Hilla

Minusta tulee Health Coach

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

– Yhteistyössä PT Coaching Academy

Olen aloittanut PTCA® Health Coach -opinnot – minusta tulee hyvinvointivalmentaja. Olen tästä asiasta enemmän kuin innoissani, todella motivoitunut ja iloinen saadessani oppia uutta ja kouluttautua lisää aiheiden ympärillä, jotka kiinnostavat minua. Nyt oli aika kertoa tämä uutinen myös teille lukijoilleni.

Hyvinvointi on ollut pitkään blogini yksi kantavista teemoista. Miten voida kokonaisvaltaisesti hyvin, niin mielen kuin fyysisyyden osalta. Mistä tulee hyvä olo ja mistä palikoista hyvinvointi muodostuu. Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus, jonka hyvinvointiin ravinnon ja liikunnan lisäksi vaikuttavat vahvasti myös mieli ja sosiaaliset suhteet. Hyvinvointivalmentajan opinnoissa minua kiehtoo juuri se, että ihmistä ja valmennettavaa katsotaan kokonaisuutena ja autetaan sillä elämän osa-alueella, jolla tukea tarvitaan.

Olen jo parin vuoden ajan unelmoinut health coach -opinnoista. Kun uskaltaa unelmoida ja tehdä asioita kuunnellen omaa sydäntä, hyviä asioita yleensä tapahtuu – ainakin jossain vaiheessa. Työelämä, yleinen kiire, raskaus ja vauvavuosi ovat pitäneen minua tähän asti sellaisessa moodissa, ettei opintojen aloitus ole ollut mahdollista. Nyt hyvä kohta elämässäni avautui tällaiselle ja siksi tartuin mahdollisuuteen.

Olen iloinen saadessani tehdä yhteistyötä PT Coaching® Academyn kanssa. Tulen kertoman matkastani ja PTCA® Health Coach -opintojeni etenemisestä täällä blogissani. Hyvinvointivalmentajan opinnot koostuvat eri aihealueiden moduuleista, jotka ajoittuvat keväästä ensi jouluun. Teemoina ovat muun muassa optimaalisen terveyden valmentaminen, ravintovalmennus, mentaali valmennus, liikunnallinen aktiivisuus ja fyysisen harjoittelun valmennus, valmennustaitojen kehittäminen ja motivaation valmentaminen. Aihealueiden kirjallisuuden parissa olen viettänyt äitiyslomalaisena jo tovin ja toisen.

Suuremmassa mittakaavassa yksilön lisäksi minua kiinnostaa myös työhyvinvointi. Olen koulutukseltani markkinoinnin ekonomi ja siksi hyvinvointivalmentajan koulutus tukee tähän astista uraani työelämässä. Haluan tehdä omin hartiavoimin sen eteen töitä, että tulevaisuuden työelämässä viihdytään, voidaan hyvin, ja löydetään uusia työn tekemisen muotoja sekä tasapaino vapaa-ajan ja työn välillä. Tehokkuusvaatimukset, kiire, yöunista nipistäminen sekä sosiaalisen median jatkuva läsnäolo ovat muutama esimerkki haasteista, joita kohdataan yksilötason lisäksi myös työelämässä laajemmin.

Koen tällä hetkellä opintojeni suhteen vahvuuteni olevan fyysinen valmennus sekä ravintovalmennus. Niistä haluan oppia lisää, mutta eniten uutta tietoa imen itseeni varmasti mentaalivalmennuksesta ja valmennustaidoista ylipäätään. Kiinnostavia aiheita ovat esimerkiksi addiktioit, motivoituminen, itsensä johtaminen ja läsnäolon voima.

Ensi syksynä tulen blogini kautta etsimään harjoitusasiakkaani, joka saa minulta valmennusta siihen asti karttuneilla taidoillani. Edessäni on hieno matka, josta aion nauttia täysillä koko matkan ajan. Määränpäänä Healt Coach -tutkinto, jonka jälkeen voin olla vaikka sinun apunasi matkalla parempaan hyvinvointiin.

Sellaisia kuulumisia tähän vappuviikonloppuun. Me vietämme vappua ihan kotosalla kolmistaan ilman sen suurempia suunnitelmia. Tuntuu, että vasta juuri oli pääsiäinen ja muutenkin olemme olleet paljon poissa kotoa, joten tähän väliin rauhallinen pitkä viikonloppu, vappu, hyvä ruoka ja pitkät yöunet sopivat oikein hyvin. Toki toivon, että säät edes vähän suosisivat, niin voisimme mennä kävelylle ja vaikka pienelle vappupiknikille puistoon. Ilmapallot ja serpentiinit taitaa jäädä meiltä kuitenkin ostamatta.

Iloista vappua!

Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

[…] Minusta tulee Health Coach. […]

1 vastaus

wau,onneksi olkoon 🙂 olet varmasti juuri sopiva tuohon hommaan! olisi ihan mahtavaa olla harjoitusasiakas, kun syksyllä on jo vauva pois mahasta ja varmasti töitä riittäisi joka saralla 😀

1 vastaus

Moikka Miltsu! Kiitos ja miksipä ei, laitan myöhemmi syksyllä siitä somekanavaani jonkinlaisen haun, niin sen kautta valitsen sitten harjoitusasiakkaani. 🙂 Tsemppiä loppuraskauteen <3

1 vastaus

Ihan mahtavaa Hilla! On varmasti niin sun juttu! <3

-Karoliina
http://www.candyontherun.com

1 vastaus

🙂 Kiitos Karoliina! Näin uskon minkäkin. <3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tällä viikolla pääsemme helpolla kun puolet viikon ruuistamme on miettinyt valmiiksi joku toinen. Hetki sitten ovikello soi ja lähetti toi @sannanruokakassi'n tämän viikon murkinat kotiinkuljetuksella. Tilasimme vegekassin, sillä kun tofut, hummukset, yrtit ja reseptit saapuvat ovelle, pääsee itse helpolla ja tutustuu samalla uusiin vegeruokiin. Meidän perheen ruokapöydästä löytyy tällä viikolla pizzaa vuohenjuustolla, pappardellea hummuksella sekä pohjoisafrikkalaista tofu- ja yrtticouscousta.🍕🥘🥗🥦 Nam! Reseptivihkonen tuli ruokakassin mukana, joten tekemistä vaille valmis. Seuraavaksi sitten essu ja kaulin heilumaan, niin meidän jengiltä pysyy nälkä loitolla tämän viikon. Koodilla HILLAS10 saat 10 euron alennuksen ruokakassin tilauksesta kesäkuun loppuun saakka. Sannan Ruokakassin sivuilla on useampi kassivaihtoehto sen mukaan, millaista ruokaa haluat syödä. (huom. koodi toimii uusille asiakkaille, ei olemassa oleville) Ruokakassit toimitetaan kotioville aina maanantaisin, joten tämä toden totta helpottaa viikon ruokarumbaa. Herkullista kesää kotikeittiöihin! 😉☀️💛 #SannanRuokakassi @sannanruokakassi #kaupallinenyhteistyö #hillasblog #ruokapöytä #ruokalista #perheelämä

hillasblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: