Arki 18.5.2017
TEKSTI Hilla

Onnekas

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Istun autossa matkalla kotiin, on hyvä olla. Hyvä olo tästä päivästä.

Kävimme tänään Vaasassa tapaamassa ystäviämme. Ystäviä, joita kiireen (minkä kiireen) ja pitkän välimatkan takia näkee liian harvoin.

Nyt olemme matkalla takaisin mieheni vanhempien luo Pietarsaareen ja ajatuksiini tuli se, miten tärkeitä ystävät ovatkaan.

Ystävät tuntevat sinut, tietävät sinusta monta asiaa ja ovat kulkeneet elämän matkaa vierellä jo useamman vuoden. Heidän kanssaan on helppo olla, juttu jatkuu siitä, mihin viime kerralla jäi.

Ystävät, joiden luona tänään kävimme ovat olleet elämässämme jo lähemmäs kymmenen vuotta. Se on pitkä aika ja sen huomaa. Lukiolaisista kasvoimme opiskelijoiksi, opiskelijoista työikäisiksi ja nyt on jo lapsiakin ja perheitä. Siihen aikaan on mahtunut paljon, ylä- ja alamäkiä kunkin ihmisen elämässä. Yhteisiä kokemuksia.

Elämä on kuljettanut eri kaupunkeihin, mutta ystävyys jatkuu. Ystävyys voi muuttaa muotoaan, mutta pysyy. Sen huomasin taas tänään. Siksi tämä oli hyvä päivä.

Vedän keuhkot täyteen happea, katson auton ikkunasta kauas Pohjanmaan lakeuteen, olo on kaikinpuolin onnekas. Totean, että ystävät ovat suuri rikkaus.

Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Iltapalaksi kivien heittelyä. 💙 #life

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: