Arki 22.5.2017
TEKSTI Hilla

Toukokuinen viikonloppu

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Viikonloppu oli mitä parhain. Perjantaina kävimme täällä Pietarsaaressa ravintola Paviksessa päivällisellä, kiva paikka kauniilla näköalalla merenrannassa ja ruoka oli herkullista. Lauantaina sää suosi ja olimme lähes koko päivän ulkona tekemässä pihatöitä. Pestiin auto, putsattiin pihakalusteita, tehtiin mansikkamaata, grillattiin ja juotiin päiväkahvit aurinkoisella kalliolla. Sunnuntai jatkui aika samanlaisissa meiningeissä. Eilen illalla kävimme vielä Danielin kanssa illalla suunnistamassa, kun tajusin että Jukolan viestiin on aikaa enää alle kuukausi ja siellä minun pitäisi jaksaa suunnistaa 12 kilometrin rata.

Nyt olo on viikonlopun jäljiltä todella levännyt, ihana fiilis aloittaa uusi viikko. Tämä tuleva viikko on aika tavallinen. Ei sen suurempia suunnitelmia, mutta tavallista arkea vauvan kanssa, tulevan kesän suunnittelua, oman yrityksen perustamiseen liittyviä juttuja (tästä kerron pian lisää) ja muutamina ilmoita liikuntaa. Tällä viikolla aion ainakin suunnistaa kerran tai pari ja tehdä yhden pidemmän juoksulenkin.

Torstaina on vapaapäivä, silloin olemme kokoontumassa perheeni kanssa yhdessä syömään, saamme isovanhemmatkin seuraksi. Meillä juodaan kahvit, joten suunnitelmissa minulla olisi leipoa jotain hyvää. Jotain alkukesään sopivaa raikasta ehkäpä.

Ensi viikonloppuna olisi suunnistuksen maailman cupin kisat, jonne voisi mennä kannustusjoukkoihin tsemppaamaan suomalaisia ja samalla pääsisi hyviin maastoihin itsekin kuntosuunnistamaan. Sellaisia juttuja tuleva viikko tuo tullessaan. Tajusin muuten juuri, että pian siirrytään jo kesäkuuhun. Toukokuu meni aivan älytöntä vauhtia.

Aurinkoista viikkoa!

Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Blogissa piiiitkästä aikaa rehellinen asupostaus. Kesämekkoa, korkokenkää ja kepeitä ajatuksia. 💃👠👛 #hillasblog #uusipostausblogissa

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: