Arki 3.6.2017
TEKSTI Hilla

Elämä kyllä kantaa, luota siihen

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tänään on monella nuorella juhlapäivä. Hetki, jolloin saa nauttia työnsä tuloksesta, olla ylpeä itsestään, pysähtyä hetkeksi ystävien, rakkaiden ja läheisten kanssa juhlimaan. Hengähtää, taputtaa itseään olalle. Olla iloinen ja tuntea keveyttä, nauttia kuplivaa juomaa. Olla onnellinen.

Mietin aamulla kahvikupin äärellä, mitä haluaisin nyt sanoa yhdeksän vuotta sitten valmistuneelle ylioppilaalle, nuoremmalle minulle.

Sanoisin: Luota siihen, että elämä kantaa. 

Elämä yhdeksän vuotta sitten, juuri valmistuneena ylioppilaana, näytti hyvin erilaiselta. Olo oli huojentunut, onnellinen, ylpeä, iloinen, mutta samalla edessä oli valintoja, epätietoisuutta, itsenäistymistä – jotain tuntematonta.

Mitä seuraavaksi?

Kaikki asiat ovat kuitenkin järjestyneet, elämä on kantanut ja nyt yhdeksän vuoden jälkeen on hyvä katsoa taaksepäin. On ollut huippuhetkiä, työtä, hikeä, onnistumisia, suunnitelmia, tavoitteita, lomia, muutoksia, arkea, juhlaa, onnea, rakkautta, kyyneleitäkin. Sitä elämää.

Lopulta kuitenkin, elämä on aina kantanut ja oma polku löytynyt. Siksi haluankin sanoa sinulle nuori, jolla nuo seuraavat yhdeksän vuotta ovat edessäpäin. Luota itseesi, elämä kyllä kantaa.

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Ihanaa iltaa kirsikkapuun takaa! 🌿 Taapero tuhisee jo sängyssään, minä tulin vielä hetkeksi kuuntelemaan pihalle metsän ääniä ja kastelemaan kukkia, etteivät ihan nuupahda. Tarkkasilmäinen saattaa huomata terassilla potan, miten se on sinne tiensä löytänyt? Hyvä kysymys. Joku on kenties halunnut maisemavessan. 🤔 Pihakalusteet meiltä vielä puuttuvat, tällä hetkellä terassi soveltuu maisemavessan lisäksi vaikka tanssilattiaksi.  #hillasblog #koti

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: