Yleinen 7.6.2017
TEKSTI Hilla

Kevyempi kesä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Otsikko ei viittaa diettikesään tai painon pudotukseen. Sen sijaan otsikko viittaa hiuksiini. 15 senttimetriä sai lähteä ja tilalle tuli kevyempi kesätukka. Olo kevyt ja huoleton, sellainen kesäinen. Siskoni leikkasi hiukseni toissapäivänä, kun olimme ensin koko päivän pohtineet mitä minun tylsälle, ylipitkälle, äitiysloman aikana villiintyneelle pehkolleni voisi tehdä.

Hiuslaatuni on luonnonkihara, ei kovin paksu. Hiuksia kyllä on, mutta jokainen suortuva on hento ja korkkiruuville taipuvainen, jos hiukset saavat itse taipua. Molemmilla siskoillani on paksut hiukset, minä sain arvonnassa ohuemmat, mutta onneksi luonnonkihara laatu antaa vähän anteeksi. Näyttää paksummalta mitä onkaan. En ole muutenkaan mikään kovin hyvä asiakas kampaajille, sillä leikkaan lähes aina hiukseni itse. Niin olen tehnyt varmaan viimeiset kymmenen vuotta. Luonnonkiharassa kun ei näy, onko leikannut vinoon vai suoraan.

Ihailen välillä sellaisia naisia, joilla on paksut suorat hiukset, joissa näkee selkeästi, että niihin on leikattu jokin malli. Koska minulla vaan ei koskaan sellaista voisi olla. Tai voihan hiuksiini jonkin mallin leikata, mutta aina hiukseni menevät kiharalle, vaikka niitä suoristaisinkin. Siksi olenkin todennut, että tällainen minä olen ja näillä mennään. Mutta kai jokainen kiharapää on joskus toivonut suoraa ja jokainen suora hiuksinen toivonut joskus kiharoita tai taipuisia hiuksia. Sellainen se ihmismieli vähän on.

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Laitettiin päiväsauna lämpenemään ja tultiin rantakallioille seikkailemaan. Muutama lokki meillä seurana. Rauhallista juhannuspäivää. 🕊️🇫🇮🌿 #hillasblog #summer #kesä #juhannus

hillasblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: