Matkustus 8.7.2017
TEKSTI Hilla

Kohti mökkiviikonloppua

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Aamupäivä kului Messilän laskettelurinteessä ylös alas sauvakävellen. Daniel teki omaa treeniä kovemmilla sykkeillä ja minä kävelin Pikkuässä rinkassa sen mitä jaksoin kuumuudessa. Kyllä syke siinäkin nousi, heh! 15 kilon extrapaino alkaa tuollaisessa mäessä tuntua, sauvoista oli kyllä apua. Tätä lajia kutsutaan muuten nykyään tunkkaukseksi, tiesitkö sitä. En minäkään vielä hetki sitten, mutta opin sen polkujuoksijoilta. Ison mäen kävely ylös alas on siis tunkkausta.

Tämä oli tosi tehokas voimatreeni jaloille ja etenkin pohkeille ja pakaroille. Ylöspäin mentäessä syke nousi ja alaspäin tullessakin sai jarruttaa vauhtia etureisillä. Tuolta Messilän huipulta on niin hienot maisemat Vesijärvelle. Nämä ovat näitä minun kotimaisemia. Paikkoja, joissa tunnen oloni aina yhtä kotoisaksi. 🙂

Pysähdyimme tähän Hollolaan vanhempieni luokse yhdeksi yöksi ja nyt olemme matkalla kohti Sysmää ja ystäviemme kesämökkiä. He järjestävät tänään mökkijuhlat, jotka ovat samalla heidän läksiäiset maailmanympärysmatkalle. Heidän matka strattaa ihan pian tässä kuussa, joten tämä on viimeinen kerta kun näemme ennen heidän vuoden kestävää matkaa. Tänä viikonloppuna ehdimme vielä yhdessä vaihtaa kuulumisia ja kuulla viimeisimmät ajatukset matkasta. Ihana kun kutsuivat kaverit vielä kokoon. Illalla luvassa kuulemma rosvopaistia, hyvää ruokaa, saunan lämmitystä, kuulumisten vaihtoa, saunomista, uintia ja muita mökkipuuhia.

Ja mitä unelmien toteuttamiseen ja jahtaamiseen tulee, siitäkin aiheesta tänään varmasti puhumme. Ystäviemme vuoden pituinen maailmanympärysmatka on herättänyt monenmoisia ajatuksia ihmisissä. Minä nostan vain hattua heille, että uskaltavat tehdä sen, mistä ovat haaveilleet. Kyllä moni asia on täysin mahdollinen meille kaikille, jos vain tarpeeksi haluaa ja uskaltaa. Elämä on niitä kuuluisia valintoja täynnä.

Haleja ja aurinkoista kesäpäivää!

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Mies on tämän viikon työmatkoilla, joten autoa ei ole käytössä päiväkotiviemisiin. Onneksi on jalat, jotka liikkuu ja vaunut, joiden pyörät pyörii. Kevyet 5 kilometriä aamu-ulkoilua kävellen, samalla aamuauringosta energiaa ja liikkeestä aivoille buustia tähän alkavaan työpäivään kotitoimistolla flunssan jälkeen. Pitäisi tehdä tätä ilman sitä autoakin. No jos me kohta saataisiin pyörään perävaunu, sitten on millä fillaroida tuo matka. 🙂☀️ Tarmokasta tiistaita! 💛
#hillasblog #aamukävely #hyväolo #hyvinvointi #wellness #wellbeing #healthychoice #healthylifestyle #runner #runninggirl #runningmom #aamu #morning #tuesday #tiistai #aamlenkki

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: