Koti ja sisustus 23.8.2017
TEKSTI Hilla

Meidän kaksio tulee myyntiin

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Meidän viihtyisä kaksio tulee pian myyntiin. Olemme tätä asuntoasiaa jo pidemmän aikaa miettineet ja tulimme lopulta mieheni kanssa siihen tulokseen, että parempi myydä ensin oma pois ja katsella sitten kunnolla uutta.

Teimme jo yhdestä uudesta kodista ehdollisen tarjouksen, mutta se ei mennyt läpi. Ehdollinen tarjous siinä mielessä, että tarjouksemme olisi vaatinut ensin oman asuntomme myyntiä. Ehdolliset tarjoukset ovat siinä mielessä huonoja, että jää vähän niinkuin välikäteen, eikä siksi ole paras tilanne uuden oston kannalta. Varsinkin jos tulisi jokin aivan unelma vastaan, jää ehdollinen tarjous muiden tarjousten jalkoihin.

Tuo viimeinen kuva varmaankin kertoo syyn, miksi olemme uutta ja isompaa kotia etsimässä. Tila loppuu kesken, yksinkertaisesti. Makkari on meidän työhuone (mieheni etätyöhuone), jumppahuone, vaatehuone ja nukkumishuone. Olkkari on leikkihuone ja näköjään myös pyykkihuone. Partsi ja terassi harrastusvälinetiloja, sieltä löytyy sukset, kalastusvälineet ja suunnistuskengät. Vessaan muutti eilen kylpyammeen seuraksi myös potta ja vauvan hoitopöytäkin sieltä jo löytyy.

Jos siis olet etsimässä itsellesi kaksiota Helsingin alueelta, niin pysy kuulolla lähiaikoina. Me olemme viihtyneet todella hyvin tässä kodissa, varmasti viihtyy seuraavatkin omistajat. 💕

Olemme päättäneet lähteä myymään kotia itse, ilman asunnonvälittäjää. Joten kunhan saamme kaikki käytännön asiat hoidettua ja kodin kuvattua, niin kerron lisää. 🙂

Mukavaa päivää!

Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Kiitos Miranda, tämä on kiva. 🙂

1 vastaus

Ihana asunto! Sääli, etten ole ostaamassa asuntoa nyt 😐.

1 vastaus

Kiitos Miranda, tämä on kiva. 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Kotitoimiston iltavuoro alkamassa, vihersmoothie, auringonlasku ja toivottavasti muutama aivonystyrä seurana. ✨🌿 #hillasblog #koti

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: