Yleinen 4.9.2017
TEKSTI Hilla

Syyskuun ensimmäinen viikko

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Hei ja maanantain toivotukset sinne!

Uusi viikko siintää taas edessäpäin, melko tavallinen sellainen. Hyvä sellainen.

Kun olin kirjoittanut tuon tavallinen, mietinkin uudelleen. Ei nimittäin välttämättä. Olemme varailleet asuntonäyttöjä useampaan kohteeseen tälle viikolle. Odottavat fiilikset, tulisiko kiva ja meille sopiva asunto tällä viikolla mahdollisesti vastaan.

Uuden asunnon löytäminen ei ole ihan pieni juttu. Itseasiassa aika monen jutun pitää naksahtaa kohdilleen ja sen lisäksi tulla vielä fiilis: tässä se on!

Olemme tavanneet useamman ”ihan kiva” asunnon, mutta kodiksi en olisi niistä mitään osannut vielä kutsua. Kyllä sen vain tietää. Muistan nimittäin kun ihastuin meidän tämän hetkiseen asuntoomme, soitin Danielille heti näytöstä lähdettyäni, että nyt löytyi. Tehdäänkö tarjous. Ja niin olimme jo saman päivän iltana tehneet tarjouksen, joka menikin seuraavana päivänä sitten läpi. Siitä tarjouksesta on nyt aikaa reilut kaksi vuotta, nuo kaksi vuotta olemme olleet onnellisia nykyisessä kodissamme.

Asuntojuttujen lisäksi tällä viikolla starttaa ensimmäiset Juoksuflow-yhteistreenit, saan tehdä vähän innostavia töitä, ulkoilemme, nautimme syyspäivistä ja viikonloppuna Pikkuässä näkee pitkästä aikaa taas Rovaniemellä asuvat kumminsa, samalla kun sanomme toiselle kummille heipat syksyksi. Hän suuntaa Uuteen-Seelantiin ja siellä alkavaan kevääseen. 💕

Uusi viikko edessä, tavallisen epätavallinen ehkäpä.

Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Kiitos! Toivotaan, ja totta, tämä on niiiiiin jännää aikaa. 🙂

1 vastaus

Oi, toivottavasti asuntoesittelyissä tärppää, ja löytyy se oikea! Tuo on niin jännittävää aikaa!

http://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja

1 vastaus

Kiitos! Toivotaan, ja totta, tämä on niiiiiin jännää aikaa. 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Blogissa piiiitkästä aikaa rehellinen asupostaus. Kesämekkoa, korkokenkää ja kepeitä ajatuksia. 💃👠👛 #hillasblog #uusipostausblogissa

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: