Lifestyle 19.10.2017
TEKSTI Hilla

Onnea rakas 1-vuotias

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Onnea rakas 1-vuotias.❤

Synnyit vuosi sitten, juuri ennen puoltayötä. Teit meistä vanhemmat, maailman onnellisimmat sellaiset.

Maailma muutti muotoaan isosti sillä hetkellä. Kun tapasimme sinut ensi kerran. Näimme vihdoin sinut. Sinut, jota olimme yhdeksän kuukautta odottaneet. Tunnuit tutulta heti kun sain sinut rinnalleni, sydän täyttyi rakkaudesta sillä hetkellä. Sinusta pidämme huolta. Suuret tummat silmäsi katsoivat meitä.

Vuosi kanssasi on sisältänyt monenmoista, olet kasvanut ja kasvattanut meitä. Olemme saaneet kasvaa ja toisinaan on myös pitänyt kasvaa. On ollut vauhdikkaita ja väsyneitäkin päiviä, mutta päällimmäisinä tunteina ilo ja kiitollisuus. Ilo ja kiitollisuus siitä kaikesta, mitä kulunut vuosi, syntymäsi on tuonut elämäämme.

Paljon enemmän kuin osasimme mitenkään kuvitella.

Synnytyskertomus on ollut koko blogihistoriani luetuin teksti. Edelleen, joka kuukausi, sitä käydään lukemassa monen monta kertaa. Minusta se on mahtavaa, vaikka ennen synnytystä en olisi koskaan kuvitellut jakavani sellaista asiaa blogissani. Mutta mieli muuttuu.

Synnytys on maailman luonnollisin asia, siksi arvostan kaikkia tarinoita, jotka jaetaan sairaalan seinien ulkopuolelle. Tehdään synnytyksestä luonnollisempaa, jotenkin näkyvämpää. Synnytyskertomuksista saa vertaistukea, ei ehkä kaikki, mutta moni. Itsekin luin useamman synnytyskertomuksen kun valmistauduin omaan synnytykseen. Siten pystyin helpommin kuvitella, mitä kaikkea synnytys voi olla. Se auttoi minua.

Vauvavuodessa parasta on ollut monet pienet asiat. Lapsen kehityksen ja kasvun seuraaminen. Ensihymyt, ensimmäinen vilkutus, ensimmäiset askeleet, ensimmäinen lusikallinen puuroa. Se suunnaton rakkaus, joka välillämme on.

Tänään 1-vuotis syntymäpäivänäsi sinä kävelet uusi, synttärilahjaksi saatu reppu selässäsi. Lensit tänään ulkomaille, Kroatiaan avartamaan maailmaa ja oppimaan taas vähän lisää. Elämästä. 💕

Onnea rakas 1-vuotias.❤ Ensimmäinen vuosi kanssasi on antanut meille niin paljon.

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

Pakko tuohon tarkentaa, että asia oli silloin liian arka, toiveissa kun oli ollut lapsi jo pitkään… sitä suojeli itseään ja jätti lulematta monia vauva/raskauspostauksia siinä kohtaa…

1 vastaus

Onnea 1- vuotiaalle ❤
Kävin nyt lukemassa tuon synnytyskertomuksesi ja se olikin mielenkiintoista lukea. Vuosi sitten vielä välttelin raskauteen liittyviä postauksia tietoisesti, mutta nyt asiat on toisin ❤
Jäin miettimään tuota vauvan pesua, täällä käytäntönä on että vauva pestään aikaisintaan seuraavana päivänä…
Itse kirjoitin muuten juuri tänään postausta synnytystoivelistasta ja aktiivisesta synnytyksestä 😊

1 vastaus

Kiitos yksivuotiaan puolesta. 🙂 Niin ne ajatukset tosiaan muuttuvat, kun asia tulee omakohtaiseksi. <3 Juu, pesussakin on paljon eroa. Ehkä sitä voisi sanoa enemmän kevyeksi puhdistukseksi, ennemmin kuin pesuksi. Tsemppiä, voimia ja positiivisia ajatuksia synnytykseen. <3

1 vastaus

Pakko tuohon tarkentaa, että asia oli silloin liian arka, toiveissa kun oli ollut lapsi jo pitkään… sitä suojeli itseään ja jätti lulematta monia vauva/raskauspostauksia siinä kohtaa…

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • 🌧️ Jonkun mielestä ihan paras juhannussää. Vettä vaakatasossa ja lammikoita syntyy. Loiskis loiskis lotina, pomppimista ja vähän konttaustakin lammikoissa.😍👌 .

#vesileikit #juhannus #summer #toddlers #toddlerlife #midsommar #jakobstad

hillasblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: