Koti ja sisustus 2.11.2017
TEKSTI Hilla

Asunnon myynti itse ilman välittäjää – minun vinkkini

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Lupailin linkittää teille luettavaksi myös Etuoven sivuilla kirjoittamiani tekstejä tämän blogin puolelle. Viimeisin tekstini käsitteli aihetta: Asunnon myynti itse ja miten me siinä onnistuimme.

”Päädyimme ensimmäiseen vaihtoehtoon eli myymään kotimme mieheni kanssa ihan itse. Päätimme, että pitäähän elämässä olla uusia haasteita.

Täytyy tunnustaa, että ajatus hieman hirvitti ja mietitytti aluksi. Osaammeko ottaa huomioon kaiken oleellisen? Suhtauduimme asiaan kuitenkin positiivisena haasteena ja päätimme kokeilla rahkeitamme. ”Ei se niin vaikeaa voi olla”, ajattelimme.

Onhan kysymyksessä isot rahat ja vastuuta, joten asioihin todellakin kannattaa perehtyä huolella. Oman asunnon myyntiä ei silti kannata pitää mörkönä, se on mielestäni mahdollista kenelle vaan ja onhan apua aina tarvittaessa saatavilla.

Kun olimme saaneet myynti-ilmoituksen verkkoon, alkoi puhelin piristä ja asiat rullata. Vielä saman päivän aikana olin sopinut useamman näytön kiinnostuneiden ostajien kanssa. Kaikki tapahtui mielestäni odotettua nopeammin ja oli ilo huomata, miten kotimme herätti kiinnostusta. Se toi lisää motivaatiota myyntiin.”

Koko teksti on luettavissa tämän linkin takaa, jos asunnon myynti ja siihen liittyvät vinkit kiinnostavat. 🙂

Asunnon myynti itse – miten me onnistuimme?

Olisiko jokin aihe, joka asuntokaupoissa sinua kiinnostaisi ja haluaisit, että kirjoitan siitä näin ”maallikon” näkökulmasta ja oman kokemukseni kautta? Kerro ihmeessä, toivepostauksia on mukava toteuttaa.

Ihanaa alkavaa viikonloppua!

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Etuoven blogista löydät myös sisustussuunnittelijan vinkit asunnon myyntistailaukseen sekä valokuvausvinkit asunnonmyyjälle.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Heippa Hanna ja kiva kuulla, että tykkään näistä. Tuo olikin hyvä aihe, sitä myös itse paljon jumpattiin, että missä järjestyksessä ja miten. Mutta kyllä mulla tuohon mielipide on, josta voin kirjoittaa meidän näkökulmasta. Ehkä siitä apua muillekin. 🙂 ps. Uudesta kodista on ihana haaveilla. 😉

1 vastaus

Kiva lukea näitä tekstejä 🙂 Mä kaipaisin sellaista jossa kerrot uuden ostosta kun on jo vanha asunto omistuksessa… Että missä järjestyksessä asiat pitäisi huomioida ja toteuttaa? Ensin vanha pois ja sittenkö toivotaan että uus löytyy? 🙂

Nimimerkillä haaveilen uudesta kodista

1 vastaus

Heippa Hanna ja kiva kuulla, että tykkään näistä. Tuo olikin hyvä aihe, sitä myös itse paljon jumpattiin, että missä järjestyksessä ja miten. Mutta kyllä mulla tuohon mielipide on, josta voin kirjoittaa meidän näkökulmasta. Ehkä siitä apua muillekin. 🙂 ps. Uudesta kodista on ihana haaveilla. 😉

1 vastaus

Wau, onnittelut hienosti sujuneesta asuntokaupasta. Kävin lukemassa jo koko jutun tuolta etuovenkin puolelta.
Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

1 vastaus

Kiitos Kaisa. 🙂 Ja kyllä vain, tästä on hyvä jatkaa elämässä eteenpäin.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Koleinen ja sateinen päivä, mutta vatsassa lämmittää lounaaksi syöty tomaatti-vuohenjuustokeitto.🍅 Slurps ja nam. Seuraavaksi lounaskahvi handuun ja uusien ideoiden pariin. 💻📝 #lounas #lunchtime #hillasblog #healthylifestyle #soup #tomaattikeitto

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: