Meidän perhe 28.11.2017
TEKSTI Hilla

Ensimmäinen hääpäivä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Juhlimme viikonloppuna hääjuhliamme näin vuoden jälkikäteen. Paperihääpäivämme oli perjantaina, juhlat pidettiin lauantaina päivä ensimmäisen hääpäivämme jälkeen. Päivässä oli siinäkin mielessä jotain erityistä.

Menimme vuosi sitten maistraatissa naimisiin pian Pikkuässän syntymän jälkeen emmekä siinä hetkessä ehtineet juhlia kuin pienesti perhepiirissä. Päätimme jo kuitenkin silloin, että juhlat vielä joskus pidämme. Sitten myöhemmin. Ja niin pidimme.

Lauantaina miltein sata henkeä täytti juhlapaikan Helsingissä. Olimme kutsuneet ystäviämme juhliimme menneiden vuosien varrelta. Lapsuudenystäviä, koulukavereita, opiskelukavereita, harrastuskavereita, työkavereita, perhettä ja sukulaisia. Meille elämän varrella tärkeiksi tulleita ihmisiä.

Halusimme juhlia rennosti. Pääasia oli, että saimme ystävät kokoon ja näimme heitä. Ruokaa, juomaa ja yhdessäoloa. Musiikkia, bändiä ja isäni puhe. Kynttilän valoa, jutustelua ja naurua. Tanssia pikkutunneille saakka.

Ilta oli ihana ja mielestämme tosi onnistunut. Sellainen kuin toivoimmekin sen olevan. Jatkoille lähdimme vielä yökerhoon keskustaan, sillä juhlapaikka piti olla tyhjä puolenyön jälkeen.

Vieraat tekivät tunnelman, kuten usein sanotaan. Se piti tälläkin kertaa paikkansa. Mikä onkaan parempaa kuin tasainen puheensorina juhlatilassa. Sellainen lämmin ja iloinen fiilis.

Olemme hioutuneet avioparina vuoden verran. Hiomapaperille on jatkossakin varmasti tekemistä, sekin kuuluu matkantekoon. Tästä on hyvä jatkaa yhteistä polkua eteenpäin.

Mutta niin, olen onnellinen tämän miehen rinnalla. Täydellinen meidän tiimi.

Kahden viikon kuluttua suuntaamme häämatkalle kolmeksi viikoksi Uuteen-Seelantiin aikalailla maapallon toiselle puolelle. Vuosi sitten lentoja varatessa ei olisi uskonut tämän päivän koittavan näin pian.

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (14)

Kiitos Karkki! Ennakko-odotukset on sen maan kohdalla ainakin vähän normaalia korkeammalla. 🙂

1 vastaus

Oih, ihanalta näyttä juhlat! 🙂 Ja vitsit, huikeeta reissua Uuteen-Seelantiin!! Se on hehkutuksen arvoinen paikka! <3 Joku päivä vielä palaan sinne..!

1 vastaus

Mä niin muistan viime keväältä, kun huokaillen ihailin teidän matkakuvia Uudesta-Seelannista. 🙂 Kohta päästään vihdoin kokemaan tuo saarivaltio ja sen upea luonto. Danielin sisko on ollut siellä nyt syksyn ja samalla näemme häntä. Kuvia on katseltu hänenkin kautta koko syksy ja matkakuume ollut nousussa. 🙂 Saa suositelle paikkoja, jos jokin jäi erityisesti mieleen!

1 vastaus

Ihanilta näytti bileet!! ❤️Ja tuutte niin rakastumaan Uuteen-Seelantiin! Upea maa! ❤️

1 vastaus

Kiitos Karkki! Ennakko-odotukset on sen maan kohdalla ainakin vähän normaalia korkeammalla. 🙂

1 vastaus

Isoa onnittelut sinun hääpäivä .Beautiful pictures from your party with friends ja family . Folllowing your interesting blogi wish you all the best for your future and newly married family .
Nautti Uusi Seelanti ! Is Wellington included in your trip too? English friend who were there couple of years ago described as the best of the best and with 100% newzeelandish typical atmosphere .

1 vastaus

Kiitos Päolo, Wellington ei kuulu suunnitelmiin, mutta varmasti monta muuta hienoa paikkaa. 🙂

1 vastaus

Onnittelut!
Näytättekin onnellisilta ❤
Oon jo kauan puhunut, tänään viimeksi, että Uuteen Seelantiin on joskus päästävä.
Nauttikaa matkasta ja jaathan sitten niiden satumaisten maisemien kuvia 😍

1 vastaus

Kiitos Outi! Voi kuule, jaan sieltä varmasti kuvia, toivottavasti ei lähde Instan puolella ihan lapasesta. 😉 hehe Meilläkin Uusi-Seelanti ollut sellainen the matkakohde jo jonkin aikaa. 🙂 Mukavaa viikkoa teille!

1 vastaus

Moikka, olisi kiva kuulla teidän uuden-seelannin matkasuunnitelmista, koska itsellämme on uusi-seelanti yhtenä häämatkan vaihtoehtona 🙂 mitä aiotte tehdä ja missä kakkialla käydä?

1 vastaus

Heippa Mila, niistä tulet varmasti vielä kuulemaan lisää. 🙂

1 vastaus

Onnea, rakkautta ja tahtoa tuleviin päiviin ja vuosiin! <3

1 vastaus

Kiitos Iina, niitä tarvitaan. <3

1 vastaus

Aika ihana, erilainen tapa juhlia! Olette kaikin puolin muutenkin suorastaan kadehdittavan rakastuneen oloinen pari edelleen, vaikka yhteisiä vuosia on takana jo lukuisia. 🙂 Ja tämä siis ehdottomasti positiivisella kateuslatauksella sanottu!

Pakko muuten vielä mainita hauskasta sattumasta. Bongasin tuosta yhteiskuvasta itsellenikin hyvin tutun ihmisen menneisyydestä – maailma ON pieni! 😀

1 vastaus

Kiitos Heidi kohteliaisuuksista. 🙂

Ja mikä hauska sattuma, itsekin on tullut useamman kerran todettua, että Suomi on pieni maa. Joku on aina jollekin tuttu. 🙂 Mukavaa joulun odotusta sinulle! <3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Selfie ja liian monta muuttujaa. Sakki tilpitappeineen ruuan äärellä Långvikissä. 💫🤷‍♀️🙆‍♀️ #dinner #birthdayparty #homecoming #familytime #weekend #hillasblog #myfamily #loveofmylife #dauhgter

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: