Arki 9.12.2017
TEKSTI Hilla

Rauhalliset aamut

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Istutaan parhaillaan sohvalla teeveen ääressä. Katsotaan aamulastenohjelmia viltin alla, muumien iloiset äänet täyttävät kodin ja kupissa minulla on kuumaa kahvia.

Tunne rauhallisuudesta ja siitä, että tässä hetkessä ei ole mihinkään kiire. Ei tarvitse hötkyillä.

Olen monta kertaa ajatellut tämän äitiysloman ja hoitovapaan aikana, että hitaat aamut ovat parhaita. Ehkä nousevat jopa sinne tämän kotiajan korkeimmalle pallille. Kun saa herätä uuteen päivään ilman mitään kiirettä minnekään. Istua sylikkäin sohvalla yöpuvuissa aamuhämärissä ja tuumailla maailmaa muumien kanssa.

Olen ottanut ilon irti näistä aamuista. Vaikka puuhastelemme Pikkuässän kanssa päivittäin kaikenlaista, pidän huolen, että aamujamme ei täytä sovitut menot tai sinkoilut liian usein. Koska onhan tämä nyt ihan parasta fiilistellä uutta päivää näin. Jos joku kysyy joskus minulta myöhemmin, että mikä oli tässä ajassa parasta niin tulen vastaamaan: kiireettömät ja rauhalliset aamut. 😊

Toisaalta olen pohtinut myös sitä, miten ehkäpä ensi kevään aikana saan työ- ja päiväkotiaamuihin luotua tämän saman illuusion rauhallisuudesta. Koska ainakaan omat aamuni eivät tähän mennessä ole olleet niitä kaikista seesteisimpiä. Lähinnä päämääränä on ollut päästä ovesta ulos mahdollisimman nopeasti. Saattaapi olla, että jotain muutoksia on siis aamuihin tiedossa. 😉

Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Kiitos ihanasta kommentista Milla, juuri niin. 🙂

1 vastaus

Ihanaa, kun olet tallentanut kuviin ja ennen kaikkea sanoihin ja mieleen nuo aamut. Ne ovat kyllä arvokkaita ja sitten kun se arkinen kiire valtaa elämän, niitä kyllä kaipaa. Rauhallista adventtia teille!

1 vastaus

Kiitos ihanasta kommentista Milla, juuri niin. 🙂

1 vastaus

Aamut on kyllä parhaita!! Lapsikin on silloin parhaalla tuulella hyvien unien jälkeen.. Nauraa ja höpöttää vaan. 😊 Ja vaikka ite ois väsyny, mutta toinen niin hyvällä tuulella, nii ei itekkään voi pahalla mielellä olla.. 😀

1 vastaus

Juuri niin Iina. <3 Ihana pieni siellä teilläkin, mukavaa alkanutta vuotta. 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Kotitoimiston iltavuoro alkamassa, vihersmoothie, auringonlasku ja toivottavasti muutama aivonystyrä seurana. ✨🌿 #hillasblog #koti

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: