Mieli ja ajatukset 11.1.2018
TEKSTI Hilla

2017 vuoden kohokohdat

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kävin tuossa eilen illalla vanhoja blogitekstejä läpi. Halusin palata blogi-päiväkirjassani ajassa taaksepäin ja katsoa, miltä kulunut vuosi näytti. Mitä oli tullut tehtyä ja mitkä olivat vuoden 2017 kohokohtia. Ja sieltähän löytyi vaikka mitä!

Yksi parhaimmista puolista blogin kirjoittamisessa on se, että tämä on itsellekin kuin valokuva-albumi ja päiväkirja menneeseen, jonka kautta voi palata muistoihin ja lueskella ajatuksia jälkeenpäin. Muistella, ihmetellä ja olla iloinen siitä mitä on takanapäin.

Eilen illalla löysin myös vuosi sitten kirjoittamani tekstin, jossa asetin muutamia tavoitteita tulevalle vuodelle. Mitä odotan tulevalta vuodelta? Ja tiedättekö mitä, aika uskomatonta, mutta niin vain 6/7 asiaa noista toiveista, unelmista ja tavoitteista on täyttynyt tämän vuoden aikana. Pieniä ja suuria, mutta yhtä tärkeitä kaikki.

Sain taas lisää vahvistusta siihen, että unelmointi, tavoittelu ja hyvällä tavalla tulevaisuuden pohdiskelu kannattaa. Koska niin ihminen tietämättäänkin hakeutuu silloin oikeaan suuntaan, kun on vähintään itselleen uskaltanut sanoa tavoitteet ja unelmat ääneen.<3

Tässä vielä nostot vuoden 2017 kohokohtiin!

Tammikuu

Meidän häätunnelmia. Olimme menneet joulukuussa naimisiin ja tammikuussa julkaisin tämän kuvapainotteisen blogipostauksen meidän häätunnelmista. Kaunis päivä. <3

Muutama sana imetyksestä. Olin ja olen edelleen onnellinen siitä, että sain imettää lastani. Imetys ei ole todellakaan äitiyden mitta, mutta minulle se on ollut yksi hieno kokemus äitiydessä.

Helmikuu

Bloggaajien Jukola-joukkue. Minut pyydettiin mukaan bloggaajien Jukola-joukkueeseen, yksi hauskimmista projekteista viime vuonna.

Maaliskuu

Miniloma Lapissa. Lensimme Pikkuässän kanssa kahdestaan Lappiin Rovaniemelle siskon luo kylään muutamaksi päiväksi. Keväinen Lappi, lunta ja siskon seura. Parasta!

Huhtikuu

Vauva puolivuotias. Olimme kasvattaneet hänestä jo puolivuotiaan, se tuntui ihanalta. Muistan fiiliksen edelleen.

Toukokuu

Ensimmäinen äitienpäiväni. Minusta oli tullut äiti ja sain ensimmäistä kertaa juhlia itse äitinä tuona päivänä. <3

Kesäkuu

Tästä kuukaudesta on valittava kaksi kohokohtaa. Joensuu Jukola ja Juhannus Lapissa. Jukola, suunnistajien joulu. Lappi ja juhannus, keskikesän huumaa. Hieno autorundi Suomen läpi!

Heinäkuu

Tunnelmallinen Tallinna. Juhlimme isovanhempien hääpäivää Tallinnassa, lämmin kesäilta, hyvä seura, ruoka ja yhteistä aikaa. Oli ihana juhlia isovanhempien kanssa, arvokasta.

Elokuu

Meidän kaksio tulee myyntiin. Päätimme laittaa asunnon myyntiin ja hoidimme itse kaiken myyntiin ja kaupantekoon liittyvän. Olen edelleenkin aika ylpeä tuosta saavutuksesta! Välityspalkkio kilahti omaan kukkaroon.

Syyskuu

Optimaalisen terveyden valmentaminen. Health Coach -opintojen viimeiset lähijakso-opinnot alkoivat syyskuussa. Halusin äitiyslomalle jonkun kiinnostavan projektin ja nämä hyvinvointivanmentajan opinnot olivat sellaiset.

Lokakuu

Saavuimme Kroatian auringon alle. Kroatiassa siskon, äidin ja isoäidin kanssa. Naisten loma!

Marraskuu

Ensimmäinen hääpäivä. Pidimme hääjuhlat vihdoin ystäville. Ystävämme tekivät illasta unohtumattoman. 🙂

Joulukuu

Kohti Uutta-Seelantia. Matka Uuteen-Seelantiin joulun ja uuden vuoden viettoon. Mieletön matka ja maisemat!

Huh! Olipa vuosi, saa nähdä mitä tuleva vuosi tuokaan mukanaan. Ei edes tarvi olla noin paljoa kohokohtia tulevassa vuodessa, tavallisempi ja tasaisempikin kyyti sopii vallan mainiosti. Mutta kyllä mulla on sellainen olo, että olen käyttänyt äitiyslomavuoteni parhaalla mahdollisella tavalla – tehden vauvan kanssa asioita, joista nautin, inspiroidun ja saaden iloa.

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Kyllä vuoteen mahtuu paljon, kun jälkeen päin katselee. 🙂 Upeaa vuotta myös sinulle ja ihana kun kommentoit niin ahkerasti. Se on tosi iso ilo mulle. 🙂 Ja hei, kerro jos toisen kerran eksyt. Tuu käymään. 🙂

1 vastaus

Onpa ollutkin huikeita juttuja! Blogissa voi tosiaan ihanasti palata menneisiin tunnelmiin ja ajatuksiin.. ja huippua on nähdä, että kirjoitetut haaveet ja unelmat on käynyt toteen. 🙂 Upeaa alkanutta vuotta! Kävin muuten viime viikolla Kirkkonummella, ja kylläpä teiän kulmilta löytyy upeita retki- ja juoksukohteita! Ihastuin Meikoon erityisesti.

juoksuaskeleet.blogspot.fi

1 vastaus

Kyllä vuoteen mahtuu paljon, kun jälkeen päin katselee. 🙂 Upeaa vuotta myös sinulle ja ihana kun kommentoit niin ahkerasti. Se on tosi iso ilo mulle. 🙂 Ja hei, kerro jos toisen kerran eksyt. Tuu käymään. 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Blogissa piiiitkästä aikaa rehellinen asupostaus. Kesämekkoa, korkokenkää ja kepeitä ajatuksia. 💃👠👛 #hillasblog #uusipostausblogissa

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: