Koti ja sisustus 23.1.2018
TEKSTI Hilla

Kerralla kuntoon -tyyppi

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Moikka! Täällä kirjoittaa ”kerralla kuntoon” -tyyppi. Joissain asioissa olen sellainen. Tässä elämän varrella on tullut huomattua. Hoidetaan asioita alta pois, eikä turhia jahkailla.😀 Näissä kodin remppahommissa olen onneksi saanut harjoittaa sitä maltillista puoltakin, että tehdään yksi kulma kuntoon silloin ja toinen tuolloin. Kaikessa rauhassa. Mutta aina ei jaksa olla kaikessa rauhassa.

Tänään olin sellainen ”kerralla kuntoon” -tyyppi viherkasvien hankinnassa ja istutuksessa. Ollaan asuttu uudessa kodissa nyt 3 kuukautta ja aamulla totesin itselleni, että meiltä puuttuu viherkasvit ja niiden tuoma kotoisuus. Ei puutu enää.

Hurautettiin Pikkuässän kanssa Plantegeniin, valittiin hinta laatu -suhteeltaan hyvät kasvit ja ajettiin takaisin kotiin. Syötiin lounas, laitoin pienen päiväunille ja sen jälkeen leikin hetken puutarhuria. Keväistä ja vihreää lopputuloksena.💚

Tuo Peikonlehti on mun lemppari! 🌱🌿☘️🍀

Nyt vaan peukalot pystyyn, että nämä kelpuuttavat minun huolenpidon ja kukoistavat vihreinä vielä kevään kynnykselläkin. Valoa, kastelua ja rakkautta – niitä heille annan.

Onko siellä muita, jotka tunnistaa itsensä joskus kerralla kuntoon -tyypeiksi? Vai pohdiskeletko päätöksiä pidemmän tovin?

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Heippa Nina! Mä niin ymmärrän tuon, samaa vikaa minussa. Mutta vauvan kanssa on tosiaan opeteltava vähän uusia tapoja. Siitä vaan saa niin hyvän fiiliksen kun joskus saa tehtyä asioita kerralla kuntoon. 🙂 Kuin myös sinnekin ihanaa päivää! <3

1 vastaus

Mä oon kaikessa oikeastaan sellainen, että pitäis tulla heti valmista kun joku idea iskee 😅 Ei ihan toimi nyt vauvan kanssa, joten on saanut harjoitella itsehillintää, mikä tekee ihan hyvää. Voi kun olisi ihana saada jotain vihreää kotiin, mutta kun jotenkin onnistun kaikki (niin kaktukset kuin kukkasetkin) tappamaan aina 😬 Ihanaa päivää!

1 vastaus

Heippa Nina! Mä niin ymmärrän tuon, samaa vikaa minussa. Mutta vauvan kanssa on tosiaan opeteltava vähän uusia tapoja. Siitä vaan saa niin hyvän fiiliksen kun joskus saa tehtyä asioita kerralla kuntoon. 🙂 Kuin myös sinnekin ihanaa päivää! <3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Maissia hampaiden väleissä, hiekkaa varpaissa, lähes kaikki vaatteet valmiina pyykkiin, pari vaippaa jäljellä, mansikkakakku kahvin kaverina, terassilla paahteisen kuumaa, pitkiä yöunia ja sunnuntai-ilta vielä tämän köörin kanssa.💕 Oiva juhannus, kiitos siitä ja pian suunta takaisin sorvin ja pyykkikoneen ääreen.🍓 #familytime #hillasblog #kesämökki #summer #villa #juhannus

hillasblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: