Arki 29.1.2018
TEKSTI Hilla

Viikonloppu kuvina

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

ღ Juoksulenkki Meikon metsissä. Isovanhemmat hoitivat sunnuntaina aamupäivällä Pikkuässää ja me pääsimme kahdestaan juoksulenkille. Kirkkonummen Meikossa on hienot maastot.

ღ Ojanäkymä lenkin varrelta. Tässä näkymässä oli minun silmääni jotain niin kaunista, että oli pysähdyttävä ikuistamaan se.

ღ Fammo ja faffa tulivat Pohjanmaalta meidän luokse kylään viikonlopuksi. Fammon sanoin ensimmäinen lapsenlapsi on hänen ”vitamiinipilleri”. Hih. Kaikki kirjat luettiin ainakin kymmeneen kertaan. <3

ღ Viikonloppuun kuului hyvä ruokaa ja juomaa keittiön pöydän ääressä. Mä niin tykkään meidän isosta uudesta pöydästä, jonka ympärille mahtuu istumaan isompikin jengi.

ღ Launtaina juoksin toisen polkulenkin meidän takapihalta lähtevillä poluilla. Reilu viikko sitten hiihdettiin lumimaisemissa, nyt juostiin vihreässä metsässä.

ღ Koti alkaa valmistua pikkuhiljaa ja asiat löytävät paikkansa muuton jälkeen.

ღ Sunnuntai oli hyvä päättää saunan löylyihin. 🙂

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

Tästä välittyikin ihanan lämmin tunnelma ja hyvä fiilis ❤

1 vastaus

Tästä välittyikin ihanan lämmin tunnelma ja hyvä fiilis ❤

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Sunnuntai-illan treeninä juoksua 10 kilometriä reippaasti 50 minuuttiin ja päälle vähän kuntopiiriä takapihan terassilla. 🤸‍♀️ Testissä mulla oli lenkillä @suuntosuomi uusi Suunto 3 Fitness, joka mittaa sykkeen suoraan ranteesta. Hyvin toimi, mutta kello hälytti jo 3 kilometrin kohdalla kovaan ääneen piipittäen, että tavoite saavutettu. Jatkoin silti vähän lisää. 🙈💪 #hillasblog #hillatreenaa #treeni #juoksu #runninggirl #runningmom #juoksulenkki #hcr2018 #hcr #treeniviikko #helsinkicityrun #runner #instarunners #runnerslife #training #gym #bodyweight #crossfit #kuntoilu #puolimaraton #suunto #suuntosuomi #suunnistus #suunto3fitness

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: