Arki 9.2.2018
TEKSTI Hilla

Viikonlopun viettoon

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Niin vaan hujahti nopeasti tämä viikko ja perjantaissa ollaan. Ollaan oltu lähes koko viikko ihan kotioloissa kaikessa rauhassa, joten mukava kun viikonlopuksi on luvassa vähän ohjelmaa. Tänään illalla Nuppu-siskoni tulee meidän luokse yökylään ja saadaan vaihtaa rauhassa kuulumisia. Nuppu on parhaillaan Turussa opiskelijoiden Pikkulaskiaisessa ja on sieltä tulossa tänään siskon luokse ”rauhoittumaan”. 😉

Huomenna juhlitaan sitten mun 30-vuotiasta Lauri-veikkaa, joka yritti paeta Thaimaan lämpöön juhlistamaan vuosipäivää, mutta eihän me periksi annettu vaan huomenna juhlistetaan myös koti Suomessa pyöreitä vuosia. Mun vanhemmat, isovanhemmat ja sisarukset ovat tulossa, syödään yhdessä ja nostetaan malja veikkapojan kunniaksi. Mulla tuo ikäpaalu häämöttää edessä ensi vuonna. 🙂

Äsken täällä oli mun ystävä ja hänen kaksi lastaan kylässä – toinen lapsista on vaan muutaman kuukauden ikäinen. Miten pieniä ne onkaan silloin.. Sen ajan nopeasti unohtaa. Ihan näin vuodessakin. 😀  Ulkoiltiin ensin ja sitten laitettiin yhdessä ruokaa. Hetki sitten he lähtivät päiväunille omaan kotiin ja minä laitoin Pikkuässän vaunuihin takapihalle nukkumaan. Hän simahti hetkessä kun oli aamun saanut touhuta ja leikkiä.

Siivosin keittiön, järjestelin leluja ja parhaillaan tiskikoneen rauhallinen hyrinä kuuluu keittiöstä. Sellaisissa tunnelmissa lähden valmistautumaan tähän viikonloppuun ja toivotan myös sulle mukavaa viikon vaihdetta. Aamulla katsoin sääennustetta ja luvassa on lunta ja sopivaa pakkasta, joten ihan täydelliset ulkoiluilmat. Nautitaan nyt niistäkin kun lunta on.

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenta! 💛 Hymyä ja hyvää mieltä sun viikkoon. Eilinen oli eilen, huominen on huomenna, tänään on se päivä, johon voit vaikuttaa. Tänään voit tehdä niitä asioita, jotka tekevät sinun viikon alusta sinulle hyvän. 😘

#hillasblog #monday #mondaymood #newday #morning #newweek #wellbeing #wellness #mentaltraining #hyvinvointi #wellnessfitness #hyvinvointi #hyväolo #healthylifestyle #mentaltraining #goodmorning #maanantai #oddmolly

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: