Bloggaaminen 16.2.2018
TEKSTI Hilla

Blogi muuttaa ensi viikolla – minne?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Olen jo tässä lähes pari kuukautta tiennyt, että blogini tulee muuttamaan uuteen osoitteeseen ensi viikolla. Olen kirjoittanut Fitfashionilla nyt jo useamman vuoden, ja toisinaan uudet tuulet tekevät hyvää. Vaihtelu virkistää ja luo aina jotain uutta.

Blogini muuttaa ensi viikon lopulla Otavamedian Kaksplus-blogipostaaliin. Kaksplussan blogit ovat pääosin perhe- ja äitiysblogeja, nyt he saavat mukaan yhden lifestyle-blogin, jonka yksi kantavista teemoista on nykyään myös perhe ja äitiys. Hilla Stenlund -blogin sisällön tai teemojen suhteen ei ole tiedossa muutoksia, jatkan ihan tällä samalla – hyväksi todetulla – kaavalla jatkossakin. Joillekin teistä saattaa olla myös Anna-blogit tuttuja, nekin kuuluvat Otavamedian alle, Kaksplussan sisaruksena.

Kaksplussassa ollaan erityisesti kiinnostuneita saamaan mukaan hyvinvointiin ja liikuntaan keskittyvä lifestyle-blogi, joten treenijutut eivät ainakaan tule blogista siis minnekään katoamaan. Kevään mittaan saattavat jopa himpun verran lisääntyä, sillä valmistuin pari viikkoa sitten hyvinvointivalmentajaksi ja senkin osalta varmaan jotan mukavaa tiedossa. 🙂

Olen tästä tulevasta muutoksesta enemmän kuin iloinen ja uskon edessä olevan kiva blogivuosi sitä myötä. Tämä muutos mahdollistaa minulle lisäksi sen, että voin entistä paremmin keskittää aikaani bloggaamiseen ja sitä kautta panostaa sisällön tuottamiseen ja kirjoituksiin blogissani. Joten Teille lukijoilleni, vain osoite muuttuu ensi viikolla, sitten jatketaan taas rok rok rok!

Katse kohti uutta!

Ota blogini seuranataan Instagramissa ja Facebookissa, niitä kautta on varmasti helpoin sinunkin siirtyä lukijana uuteen osoitteeseen kanssani. 🙂

Hyvää alkavaa viikonloppua sinulle siellä!

Blogiterkuin, Hilla

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Sunnuntai-illan treeninä juoksua 10 kilometriä reippaasti 50 minuuttiin ja päälle vähän kuntopiiriä takapihan terassilla. 🤸‍♀️ Testissä mulla oli lenkillä @suuntosuomi uusi Suunto 3 Fitness, joka mittaa sykkeen suoraan ranteesta. Hyvin toimi, mutta kello hälytti jo 3 kilometrin kohdalla kovaan ääneen piipittäen, että tavoite saavutettu. Jatkoin silti vähän lisää. 🙈💪 #hillasblog #hillatreenaa #treeni #juoksu #runninggirl #runningmom #juoksulenkki #hcr2018 #hcr #treeniviikko #helsinkicityrun #runner #instarunners #runnerslife #training #gym #bodyweight #crossfit #kuntoilu #puolimaraton #suunto #suuntosuomi #suunnistus #suunto3fitness

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: