Bloggaaminen 23.2.2018
TEKSTI Hilla

Uusi Kaksplussan bloggaaja – Hilla Stenlund

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Heippa hei vanhat ja uudet lukijat. Vanha blogi laitettiin tällä viikolla pakettiin ja siirrettiin tänne uuden osoitteen alle https://www.kaksplus.fi/blogit/hilla-stenlund/ osoitteeseen. Kiva olla täällä!

Vatsanpohjassa jotenkin mukavalla tavalla kutkuttaa tämä muutos. Muutokset tarkoittavat aina jonkun vanhan sivun kääntämistä uuteen. Vanha jää taakse ja uusi siintää edessä. Sellainen uusi ja arvaamatonkin. Kutkuttavan hyvä fiilis, joka antaa uudenlaista intoa bloggaamiseen.

Teille uusille lukijoilleni, jotka saavutte blogiin ensimmäisen kerran tämän portaalin kautta, voisin kertoa itsestäni muutaman sanan.

Olen Hilla Stenlund, iältäni 28 vuotta. Minulla on aviomies Daniel, menimme naimisiin vuonna 2016, yhdessä olemme olleet pian jo 9 vuotta. Lokakuussa 2016 syntyi meidän tyttäremme, hän on kantanut blogissani tähän mennessä nimeä Pikkuässä. Ihan pieni hän ei silti enää ole, ikää on mittarissa (jo) 1 vuosi ja 4 kuukautta. Sellainen ihastuttava taapero, joka osaa olla huikean fiksu tyyppi jo ja välillä taas koettelee vanhempiensa hermoja, kuten asiaan kuuluu. 🙂

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri, markkinoinnin ekonomi pääaineeltani. Työelämässä teen markkinoinnin, viestinnän ja sosiaalisen median töitä ja siksi varmaan tämä blogikin aikoinaan sai alkunsa. Kiinnostuksesta tutustua blogimaailmaan harrastuksen kautta ja nähdä läheltä, millainen media blogi ja vlogit ovat. Mieluisesta harrastuksesta – tästä bloggaamisesta – on sittemmin tullut pikkuhiljaa myös osa-aikainen työ. 🙂

Aloitin blogin kirjoittamisen vuonna 2013. Olen kirjoittanut muutaman osoitteen alla ja tällä hetkellä nykyisessä blogissani löytyy tekstejä vuodelta 2016 lähtien. Aiemmat tekstit ja kuvat päätin parhaaksi poistaa bittiavaruudesta viime vuonna. Oli niistä 2013 vuoden päivistä tultu iso harppaus tähän päivään.

Bloggaaminen alkoi silloin vuonna 2013 liikunta- ja treeni-inspiraation jakamisella, mikä on edelleen yksi blogini aihe-alueista. Liikunta, kuntoilu ja hyvinvointi tulevat varmasti täällä Kaksplussan blogissani jatkamaan tarinaa, joskus enemmän ja joskus vähemmän. Uusimpana aihe-alueena on tullut äitiyden myötä perhe-elämämme ja siihen liittyvät asiat. On ollut tosi kiva jakaa niitäkin ajatuksia blogin kautta ja se onkin varmasti suurin syy, miksi nyt bloggaan täällä Kaksplussan alla.

Blogin esittelytekstiin kirjoitin viime viikolla jotakuinkin näin: Parasta on tavallinen elämä, jossa perhe, vapaa-aika, työ, treenit, ystävät ja itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa. Kirjoitan blogissani kaikesta siitä, mikä koskettaa elämääni naisena, äitinä, vaimona, ekonomina, juoksijana/treenaajana sekä optimistina. Olen sellainen tekijätyyppi, mutta samalla myös elämästä nauttija!

Viime vuonna äitiysloman aikana opiskelin hyvinvointivalmentajaksi ja paperit sain käteeni muutama viikko sitten. Sen suhteen minulla on ideoita muhimassa takaraivossa, nähtäväksi jää keksinkö sen ympärille jotain toteuttamiskelpoisia ideoita tulevaisuudessa. Jollain tavalla olisi kyllä hienoa tulevaisuudessa tehdä töitä ihmisten hyvinvoinnin parissa.

Tällä hetkellä olen vielä hoitovapaalla kotona tyttäreni kanssa. Muutaman viikon kuluttua alkaa päiväkoti parina päivänä viikossa. Päiväkotipäivät vapauttavat minulle sitten lisää aikaa bloggaamiseen ja töiden tekemiselle. Blogiluonnoksissa on monen moisia tekstejä, innolla jatkan tästä blogiuraani eteenpäin uuden osoitteen alla.

Siinä vähän tietoa minusta uusille lukijoille. Vanhoille lukijoilleni sanon tervehdys ja kiitän siitä, että olette löytäneet mukanani tämän uuden osoitteen alle.

Kysy ihmeessä, jos haluat tietää minusta jotain lisää! Kommenttiboksiin voi laittaa kysymyksiä, minä vastaan niihin. 🙂

Iloista alkavaa viikonloppua!

-Hilla Stenlund

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Mun reipas suunnistuskaveri jäi iskän kanssa jatkamaan mökkeilyä. Eilen illalla nukuttaminen ei kauaa kestänyt kun meri-ilma ja juoksuaskeleet olivat tehneet päivän aikana tehtävänsä. 💚🌲 #hillasblog #toddler #nature #suunnistus

hillasblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: