Juoksu 1.3.2018
TEKSTI Hilla

Suosituimmat juoksuaiheiset postaukseni

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Liikunta, hyvinvointi ja juoksu ovat olleet ja tulevat olemaan iso osa blogiani. Juoksu on minulle rakas harrastus jo monen vuoden takaa, joten siitäkin olen useamman tekstin tänne blogiini ehtinyt kirjoittaa. Kokosin tähän tekstiin kaikki suosituimmat tekstini, jotka käsittelevät jollain tavalla juoksua. 🙂

Juoksun aloittaminen – 7 neuvoa aloittajalle.

Näin opit rakastamaan juoksua.

Talvijuoksun oikea varustus.

Treenaaminen puolimaratonille.

Ensimmäinen pitkä juoksulenkki synnytyksen jälkeen.

Tarvitseeko kuntoilija treenipäiväkirjaa?

X-Lander Run juoksurattaat arvostelussa.

Parhaillaan treenaan kohti kevään HCR-puolimaratonia. Nämä kovemmat pakkaset ovat pitäneet minut hiihtoladuilla, mutta kevättä kohden kilometrejä varmasti kertyy taas lenkkarit jalassa enenevässä määrin. Kiinnostaisiko teitä jokin tietty asia juoksussa? Haluaisitko minun kirjoittavan jostain tietystä aiheesta juoksuun liittyen? Vinkkaa ihmeessä kommenttiboksiin. 🙂

-Hilla

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Heippa Hanna ja kiitos todella paljon kommentistasi. Tervetuloa blogin pariin ja olipa mukava kuulla tuollaisia sanoja. 🙂 Piristi päivääni todella! Annoit myös hyviä vinkkejä postauksien aiheiksi, varmasti otan noita aiheita käsittelyyn täällä blogissani ja kirjoittelen niistä lisää. Juoksua, treeniä, nuukailua ja ruokavinkkejä. Mukavaa kevään alkua sinulle ja jätähän kommentti joskus toistekin, ihana että olet siellä. <3

1 vastaus

Hei Hilla! Kiitos ihanasta blogista. Olen aivan uusi lukijasi. Viime viikolla olin sairaslomalla pienen leikkauksen jälkeen (josta toivutaan onneksi nopeasti!), makoilin sängyssä ja mietin loppuvuotta ja haaveitani, ja saman tien ilmoittauduin ensimmäiselle puolimaratonilleni Espoon Rantamaratonille syyskuussa. Päädyin blogiisi muistaakseni googlaamalla ”puolimaraton blogi”. Ja onneksi päädyin! Luin tietysti juoksupostaukset heti, mutta heti myös muutaman muun ja tässä viikon sisällä joka päivä lisää. Kirjoitat niin raikkaasti, ja teksteistä ja koko blogista tulee tosi hyvälle mielelle. Kiitos! 🙂 Havannoit myös arkea ihanasti!

Myös blogisi muut aiheet kiinnostavat, erityisesti lisää ”nuukailuvinkkejä” ja ruokapostauksia toivoisin!

Juoksuun liittyen kiinnostaisi esim. 1-2 kertaa kuussa lukea miten kevään mittaan HCR:ään treenaamisesi edistyy (& miten treenaat eli treenipäiväkirjaa :)), vinkkejäsi palautumiseen ja kehonhuoltoon, ja mitä otat huomioon ruokavaliossa, kun juokset enemmän.

Hyvää kevään jatkoa!

1 vastaus

Heippa Hanna ja kiitos todella paljon kommentistasi. Tervetuloa blogin pariin ja olipa mukava kuulla tuollaisia sanoja. 🙂 Piristi päivääni todella! Annoit myös hyviä vinkkejä postauksien aiheiksi, varmasti otan noita aiheita käsittelyyn täällä blogissani ja kirjoittelen niistä lisää. Juoksua, treeniä, nuukailua ja ruokavinkkejä. Mukavaa kevään alkua sinulle ja jätähän kommentti joskus toistekin, ihana että olet siellä. <3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Heräsin aamulla kukonlaulun🐓 aikaan, mikä mahdollisti Hesarin lukemisen kaikessa rauhassa. Artikkeli ja psykologi Satu Kasken haastattelu menestyjien ja onnistujien ominaisuuksista herätti aamusella ajatuksia, joista syntyi juttu blogiin.

Tärkeä näkökulma artikkelissa oli se, että jokaisen onnistumisen taakse mahtuu enemmän epäonnistumisia kuin onnistumisia ja lisäksi valtavasti sinnikästä työtä. Ikäviäkin asioita tapahtuu, mutta silloin punnitaan, miten niihin suhtautuu. ☀️ Omilta urheilijavuosiltani olen saanut paljon, erityisesti korvien väliin sijoittuvia asioita, mielen voimaa. Yksi suurimmista on häviön ja tappion kestäminen, sekä toisaalta vastoinkäymisistä oppiminen, joista on syntynyt halu tehdä ensi kerralla vielä paremmin. Urheilusta kilpailuhenkisyys on minun kohdallani sitten muuttanut muotoaan eri elämän osa-alueille. Minussa kytee kyllä sellainen sisupussi, joka saa vain enemmän tuulta alleen epäonnistumisista.

Toisaalta olen vuosien aikana oppinut myös Done is better than perfect -mentaliteettia. Silläkin selviää monesta notkelmasta! 🌸🙏 #lisääblogissa #uusipostausblogissa #hillasblog #ajatuksia #mentaltraining #hyvinvointi #wellness #wellbeing #mentalhealth #healtcoach #onnistuminen #menestys

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: