Arki 2.3.2018
TEKSTI Hilla

Vaunulenkki jäällä ja pullakahvit Skorpan-kahvilassa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Me saavuttiin eilen Pietarsaareen viikonlopun viettoon Danielin vanhempien luokse. Vietetään samalla vähän niinkuin hiihtolomaa, vaikkei miehelläni lomia olekaan ehtinyt uudessa työssä vielä kertyä. Välillä tekee hyvää vaihtaa maisemaa ja lähteä kotoa pois toiseen ympäristöön. Tulee heti sellainen lomafiilis.

Käytiin tänään vauvulenkillä meren jäällä vanhan sataman kauniissa miljöössä. Pakkasta oli just mukavat kymmenen astetta, eikä pahemmin tuulikaan puhaltanut. Olin topannut itsellenikin paljon päälle ja itseasiassa puolessa välissä tuli vähän kuumakin.

Vaunulenkin päätteeksi suunnattiin Skorpan-kahvilaan perjantain pullakahveille. Voilla leivotut kardemummaiset korvapuustit maistuivat kahvin kanssa herkullisilta ulkoilun jälkeen. Skorpan on tunnelmallinen kahvila, joka on rakennettu pienen taloon Pietarsaaren vanhassa kaupungissa. Suosittelen, jos tiesi joskus vie Pietarsaareen. 🙂

Nyt nautitaan tästä viimeisestä viikonlopusta, kun olen vielä virallisesti kokopäiväisesti hoitovapaalla. Ensi viikolla alkaa päiväkotiharjoittelut, joten uusia tuulia on edessäpäin sekä minulle että Pikkuässälle. Kirjoittelen päiväkotiajatuksista lisää myöhemmin.

-Hilla

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tänä juhannuksena saunan on täyttänyt huumaava omenan tuoksu.🍏 Raikas, kevyt ja kesäinen tuoksu. Toin juhannussaunaan mukanani ihanan valikoiman ihoystävällisiä Dermosil kesäuutuuksia, joilla on peseytynyt koko perhe taaperosta isovanhempiin asti. Uusi postaus blogissa meidän juhannussaunasta. 🍏☘️🌸 Koodilla hillasblog saat Dermosilin verkkokaupasta tilaamillesi tuotteille ilmaisen toimituksen 15.7.2018 asti.  #hillasblog #ihoystävällisempi #dermosil #kaupallinenyhteistyö #juhannus #summer #ihonhoito @dermosil.fi @monochrome.fi

hillasblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: