Hyvinvointi 8.3.2018
TEKSTI Hilla

Naiset, tuetaan toisiamme ja puhalletaan yhteen hiileen

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kanssasisaret – olkaa ylpeitä itsestänne ja siitä mitä olette.💖 Naistenpäivänä on hyvä hetki pysähtyä hetkeksi miettimään mitä naiseus ja naisena oleminen ovat nykymaailmassa.

Minun sisälläni on viime vuosina nostanut päätään feminismi hyvällä tavalla. Toivoisin, että me naiset pitäisimme vielä enemmän yhtä, olisimme toistemme puolella kun sitä tarvitaan. Puhallettaisiin yhteen hiileen, jotta tuli ei sammuisi vaan kasvaisi entisestään. Tukisimme toisiamme.

Ja henkilökohtaisella tasolla jokaisen naisen soisi taputtavan itseään olkapäälle, aina kun siltä tuntuu. Koska liian usein sitä ei voi tehdä. Juhli saavutuksiasi, uskalla unelmoida, kohdata pelkoja, ylittää itsesi ja uskoa omiin kykyihisi. Välillä vastaan tulee päiviä, kun kaikki muut ympärilläsi eivät usko, mutta silloin ei kannata lannistua.

Kaikille seuraajilleni haluan sanoa tänä päivänä myös kiitoksen, että olette siellä ja jaatte ajatuksianne kanssani. Se on mahtavaa ja inspiroivaa. 😘

Ihanaa naistenpäivää vuoden jokaisena päivänä! <3

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

 

Follow my blog with Bloglovin

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tänä juhannuksena saunan on täyttänyt huumaava omenan tuoksu.🍏 Raikas, kevyt ja kesäinen tuoksu. Toin juhannussaunaan mukanani ihanan valikoiman ihoystävällisiä Dermosil kesäuutuuksia, joilla on peseytynyt koko perhe taaperosta isovanhempiin asti. Uusi postaus blogissa meidän juhannussaunasta. 🍏☘️🌸 Koodilla hillasblog saat Dermosilin verkkokaupasta tilaamillesi tuotteille ilmaisen toimituksen 15.7.2018 asti.  #hillasblog #ihoystävällisempi #dermosil #kaupallinenyhteistyö #juhannus #summer #ihonhoito @dermosil.fi @monochrome.fi

hillasblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: