Hyvinvointi 12.3.2018
TEKSTI Hilla

Onnea ei tarvitse rahalla ostaa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Siirtäessäni näitä kuvia kameralta tietokoneelle tuli onnellinen olo. Samalla ajatukseni johtivat onnellisuuden käsitteeseen, mitä se on ja mistä se tulee. Ihan näin maanantain alkajaisiksi tosi kevyitä aiheita. Onnellisuutta ja elämän tarkoitusta. Heh!

Jos nyt ”vakavasti” puhun kuitenkin, niin ajatukseni onnellisuudesta ovat muovautuneet viimeisten vuosien aikana. Vauvavuodella ja nykyisellä lapsiarjellakin on ollut paljon vaikutusta siihen, mitä ylipäätään onnellisuudesta nykyään ajattelen. Tässä uudessa arjessa ei ole yhtä paljon mahdollisuuksia mennä ja tehdä, ostaa tai hankkia, kokea ja seikkailla villisti ja vapaasti, mutta sitäkin enemmän saa harjoitella hyvien asioiden havaitsemista arjessa. Kun arki sujuu, on se jo onnellista arkea se.

Niin klisee kun tämä sanonta onkin, mutta rahalla ei voi onnea ostaa. Ja se on kyllä taivahan tosi.

Meidän viikonlopun metsäretki Linlon saarelle ei maksanut mitään, vähän vain vaivaa, vaan antoi vastineeksi sitäkin enemmän onnellisuutta. Arjen onnellisuutta.

Saimme nukkua sunnuntaina myöhään koko poppoo, mutta sunnuntai-iltana se maksettiin takaisin iltavillinä ja nukkumaan menon vitkutteluna. Koska rytmi, rytmi, rytmi ja vielä kerran rytmi taaperon kanssa. Parin tunnin väsytystaistelun jälkeen, kun oma rauhallinen ilta-aika oli valunut hiekkana sormien välistä, tuumasimme mieheni kanssa toisillemme, että tätä tämä on ja samalla muisteltiin mukavaa metsäretkeä päivällä.

Onnellisuus on sitä, että osaa nähdä kokonaisuuden valoisana, eikä takerru liiaksi tummempiin hetkiin.

Onnellisuus on sitä, että on taitoa huomata elämän hyvät hetket.

Joskus se on vaikeampaa, mutta aina mahdollista.

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Niin on! <3

1 vastaus

Just näin. Onni on asennekysymys!:)

1 vastaus

Niin on! <3

1 vastaus

Tää oli tosi hyvä kirjoitus tähän hetkeen, kun vauva-arjen väsymys painaa. Täytyy laittaa kirjanmerkkeihin tää sivu ja lukasta silloin kun väsyttää älyttömästi ja kaikki tuntuu harmaalta.

1 vastaus

Kiitos ihana Anna! Tsemppiä sinne vauva-arjen keskelle, onneksi kevättä kohden mennään.<3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Torstain #tb lennähtää parhaimpiin juoksuhetkiin luonnon keskelle. Sitä se on useimmiten, kun sidon lenkkarit jalkaan ja pinkaisen juoksemaan. Tänään illalla on taloyhtiön yhtiökokous, mutta siellä istumisen jälkeen aion ehdottomasti juosta hetken omia polkuja takametsässä. 🌲💚 Onko sulla tänään liikuntaa ohjelmassa? // Nature. Again and again, thanks for always grounding me.🌿🌱☘️🍃💚 #hillasblog .
.
.
#tb #runninggirl #runningmom #runnershigh #runnerslife #hcr2018 #helsinkicityrun #juoksulenkki #juoksu #runner #newzealand #nature #outdoors #happiness

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: