Arki 24.3.2018
TEKSTI Hilla

Mitä odotan keväältä?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Terkkuja täältä Rovaniemeltä. Kävin juuri nukuttamassa lapsen ja rojahdin sen jälkeen sohvalle X-asentoon. Päivät ovat täyttyneet kivoista puuhista, eikä blogille ole jäänyt aikaa pariin päivään. Nyt tuli kuitenkin sellainen olo, että pienet kuulumiset olisi mukava kirjoittaa tänne.

Mitä odotan tulevalta keväältä? Millaisia ajatuksia minulla on tulevan kevään osalta.

Odotan sitä, että uudenlainen arki löytää uudet uomansa. Löytäisimme rutiinit ja koko perheen osalta uusi arki alkaisi luistaa mukavasti. Odotan, että alkukankeuden jälkeen päiväkoti lähtisi sujumaan ja minä pääsisin kiinni taas töiden pariin kunnolla.

Odotan kevätvaatteita ja pukeutumista. Olen viime aikoina huomannut, että mulla on ikävä pukeutumista, vaatteiden valintaa ja työvaatteiden pukemista aamuisin. Puolitoista vuotta kotona on tarkoittanut mun kohdalla sitä, että pukeutuminen on ollut aika toissijainen asia. Suurin osa päivistä on mennyt ilman meikkiä verkkareissa. Odotan sitä, että saan pukeutua ja laittautua. 😊

Odotan ensimmäistä pyörälenkkiä kuivalla asfaltilla. Haluaisin hankkia lapselle oman pyöräni perään kärryn tai edes istuimen tarakalle, jotta voisimme taittaa kauppa- ja päiväkotimatkat yhdessä pyöräillen.

Keväältä odotan myös pitenevä juoksulenkkejä ja alkavaa suunnistuskautta. Me koottiin just siskojen kanssa ensi kesäksi Venla-joukkue Jukolan viestiin. Pian pääsee taas metsään kirmailemaan rastien perään.

Keittiöremontin aloitus on myös kevään to do – listalla. Seuraava steppi on mielestäni miettiä budjettia, suunnitella, ideoida ja viedä asiaa eteenpäin. Unelmista pitäisi päästä konkretiaan.

Sellasta perusmukavaa arkea vain, hyvää oloa ja hieman niitä uusia projekteja, jotka pitää mun mielen virkeänä. 😉

Millaisia kevätajatuksia sulla on?

-Hilla

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Vuosi sitten tähän aikaan, juhannuksena, vaellettiin Lapissa ja pipo pysyi visusti päässä. Silmät olivat väsyneet 8 kuukautisen heräilyistä ja yösyötöistä, mutta muista miten hyvää tunturin avarat maisemat, puukiukaan löylyt ja ystävät tekivätkään. Millaisissa maisemissa ja tunnelmissa juhlitaan juhannusta tänä vuonna? Hyvissä, sen tiedän. 💚

#hillasblog #juhannus #tb #outdoors #happiness #familytime #myfamily #lappi #lapland #retki #suomiretki #visitfinland #finland #summer #kesä #midsummer #midsommar

hillasblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: