TEKSTI Hilla

Sunnuntain suosikit – viikon paras juoksulenkki

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tämän sunnuntain suosikiksi pääsee ehdottomasti viikon paras treeni. Illan treeni oli tänään kymmenen kilometriä juoksua reippaasti. Lähdin aika rauhassa, mutta pian huomasin käsillä olevan kulkupäivä, joten annoin rullata reipasta vauhtia. Kymppi taittui tänään aikanaan 50 minuuttia. Tuntui hyvältä, ihan ihmeen hyvältä. Kevyt viikko on tehnyt hyvää. 😉 Toisin sanoen, ei ole ollut liikaa aikaa treenata menneen viikon aikana. Tänään oli tuoreet jalat.

Lenkin jälkeen tein meidän takapihan terassilla vielä vähän kuntopiiriä ja liikkuvuutta. Vähän aikaa venyttelin ja totesin samalla, että sitä pitäisi tehdä enemmän. Ihan kuin olisin sanonut samat sanat joskus ennenkin. Mutta pitäisi. Varsinkin takareisiä tuntuu kiristävän kevään juoksukilometrit.

Lenkin aikana mulla oli testissä @suuntosuomi uusi Suunto 3 Fitness, joka mittaa sykkeen suoraan ranteesta. Kello toimi hyvin ja syke näkyi kellossa koko lenkin ajan, mutta jo 3 kilometrin kohdalla kello hälytti kovaan ääneen, että tavoite saavutettu. Naureskelin siinä juuri alkulämmön jälkeen, ettei mun tavoite ihan tässä kolmessa kilometrissä kuitenkaan ollut, joten jatkoin matkaa.

Illan lenkki ja hikitreeni oli oikein oiva lopetus tälle mukavalle viikonlopulle.<3

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Moikka! Merkki on New balance, löytyy verkkokaupoista ja urheiluliikkeistä. Olen ollut tyytyväinen, tämä jo 5 pari NB:tä mulla. 🙂 Kunhan sieltä löytää vain omalle jalalle sopivan mallin. 🙂

1 vastaus

Moi Hilla! Mitkä nämä sun lenkkarit on ja suosittelisitko?:-)

1 vastaus

Moikka! Merkki on New balance, löytyy verkkokaupoista ja urheiluliikkeistä. Olen ollut tyytyväinen, tämä jo 5 pari NB:tä mulla. 🙂 Kunhan sieltä löytää vain omalle jalalle sopivan mallin. 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Hän tykkää metsäretkistä ja touhuamisesta, aina yhtä innokkaana hyppää mukaan kun jonnekin lähdetään. Hän katsoo mielellään youtubesta Kaapoa ja Pipsa Possua. Hän on alkanut osoittaa tahtoaan ja kertoo myös, jos sukka ei mennyt hyvin jalkaan, sehän toki korjataan. Hän puhuu paljon, mutta paljoakaan emme vielä ymmärrä. Muutamia sanoja, jotka lisääntyvät viikko viikolta. Hän pukee itse omat kenkänsä. Hän rakastaa makaronilaatikkoa ja mandariineja. Hän nukkuu mieluiten minun ja Danielin vieressä, vaikka omaa sänkyäkin harjoitellaan. Hän juoksee iloiten vastaan päiväkodista ja rutistaa halauksen huutaen mamma. Antaa suukon. Hänen kanssaan oppii joka päivä jotain uutta, maailma avartuu. Niin paljon on tapahtunut sen jälkeen kun synnyit. Kiitollisia saamme olla. 🌿💚 #hillasblog #myfamilyrocks

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: