Hyvinvointi 27.4.2018
TEKSTI Hilla

Ystävyys, tuki ja jaetut ajatukset

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tänään oli ystäväpäivä isolla yyllä.🧡 Aamupäivällä kylään tulivat ekana Candy on the Run -blogin Karoliina lapsensa kanssa, iltapäivällä Juoksujalkaa Laura sekä Monna Pursiainen lapsineen hekin.  Illalla ystäväni Hanna tuli vielä illallistarvikkeiden kanssa kylään ja viihtyi iltaa rupatellen sohvan nurkassa.

Vitsit mikä ystäväpäivä. Täynnä ajatusten vaihtoa, vertaistukea, hyvinvoinnista keskustelua, lapsiarjen iloja ja haasteita, tukea, ymmärrystä, naurua, inspiraatiota ja ystävyyttä. Onnellinen olo tällaisen päivän jälkeen.

Lyhyt työviikko on erityisesti siitä kiva, että ystäville ja tuttaville jää aikaa. Varsinkin äitikavereita on helppo nähdä, kun monilla perjantai vapaa. Olen huomannut, että äidiksi tulon jälkeen sitä priorisoi joitain asioita enemmän  elämässään. Esimerkiksi aikaa versus työn määrä, vapaa-aika on tärkeää minulle. Että on myös sitä väljempää aikaa, jolloin tuttavien kanssa näkeminenkin helpottuu.

Ystävyys, ystävät ja heidän kanssaan jaetut hetket – niin tärkeä osa elämää, jota ei kiireessäkään saisi unohtaa. Ihana myös nähdä kun jälkikasvu alkaa kaveeraa ja jakaa leikkejään.😍

Vaikka nyt onkin väsynyt olo päivän tohinoista, niin onnellisuusakut on ladattu täyteen. ✨  Hyvää alkavaa viikonloppua.

Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Blogissa piiiitkästä aikaa rehellinen asupostaus. Kesämekkoa, korkokenkää ja kepeitä ajatuksia. 💃👠👛 #hillasblog #uusipostausblogissa

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: