Lifestyle 2.5.2018
TEKSTI Hilla

Vappupäivän retki merenrantaan

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tässä pieni kuvakooste meidän eilisillan retkeltä merenrantaan. Me tykätään välillä lähteä ajelulle johonkin uuteen paikkaan ja tehdä pieni kävelylenkki uudessa ympäristössä. Eilen tuumattiin, että ajetaanpa Kirkkonummelta Långvikin tietä eteenpäin ja katsotaan mitä sieltä tulee vastaan.

Vastaan tuli merenrantoja, harmaita maisemia, kauniita kallioita ja metsää. Löydettiin Medvastön rannalta pitkospuut, jotka johtivat lintutornille. Jätettiin auto parkkipaikalle ja tehtiin kävelylenkki katselemaan maisemia lintutornista, kauas ei nähnyt sakean sumun takaa.

Selmuri oli aivan innoissaan pitkospuista -sopiva keskittymis- ja tasapainoharjoitus taaperolle pysyä parin lankun päällä ja katsoa, mihin jalkansa astuu. Vain kerran jalka astui hutiin, mutta siitäkin selvittiin hämmästyksellä.

Keräiltiin käpyjä ja tepasteltiin luonnon rauhassa. Istuttiin rantakivellä, vaikka meressä kenkien uittaminen olisi kiinnostanut vielä enemmän. Kuultiin kurkien huutoa ja kalojen loiskahduksia rantavedessä.

Retki merenrantaan oli hyvä päätös rauhalliselle vapulle. Juteltiin Danielin kanssa, että ensi kerralla varustaudutaan eväiden kera ja tehdään pidempi lenkki. Ihan mahtavaa, että meidän pieni on jo näin iso, että voimme retkeillä yhdessä. <3

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Viimeksi kävin suunnistuksen sm-kisoissa 2015 ja taas tänään olin.😁 Siinä välissä oli yks pallomahavuosi ja toinen vuosi vähemmillä yöunilla, tuloksena taapero, joka sai tänään jäädä muman ja ukin hoitoon. Me palattiin hetkeksi entiseen elämään kun riitti, että piti huolen itsestään. Niin helppoa!😃 Sm-kisojen karsinnoista sitkistelin itseni B-finaaliin. Tällä kunnolla ei ole asiaa parhaaseen A-luokkaan, vaikka mitä taikoja tekisi. Mutta kivaa oli, ja sehän  suunnistuksessa onkin parasta! Kotona tasapainotin tilanteen suihkulla, pitsalla ja jätskillä. ☀️👌 #suunnistus #smkeskimatka2018 #smkeskimatka #orienteering #treeni #hillasblog

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: