Lifestyle 11.5.2018
TEKSTI Hilla

Mökkikausi avattu

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Terkkuja Pietarsaaresta. Tultiin isovanhempien luokse tänne viettämään pitkää viikonloppua, kun eilinen oli vapaapäivä miehelläni. Korkattiin samalla mökkikesä tältä vuodelta.

Eilinen ja tämä päivä ovat olleet tosi lämpimiä. Lämpöennätys tältä päivältä osui lähelle Vaasaan, 27 astetta. Ja sen huomasi kyllä täälläkin, lämmintä on ollut ja lähes tyyntä. Kesä tuli kerta heitolla. Shortsit ja toppi olivat ihan oikea varustus tänään.

Eilen istuttiin ilta-auringossa rantahiekalla. Naposteltiin eväitä, katseltiin maisemia talven jälkeen ja vauhdilla kasvavia vihertäviä silmuja kasveissa. Grillattiin mun lemppareita: parsaa ja halloumia. Grillin tuoksu kuuluu kesään.

Koko kesä on vielä edessä. Meillä ei tänä kesänä ole kesälomia, mutta jollain tavalla aiotaan silti lomailla. Päiväkoti on kuitenkin heinäkuun kiinni, joten ajateltiin, että mieheni voisi pitää silloin isäkuukauden ja hoitaa Pikkuässää samalla. Minä pystyn yrittäjänä suunnittelemaan työpäiväni aika vapaasti, joten mulla on vahva usko siihen, että heinäkuussa ehditään tehdä asioita koko perheen voimin yhdessä ja nauttia kesästä.

Mukavaa viikonlopun alkua! 🌸☀️

Hilla

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tunnin verran elävää taidetta. Lopputekstit olivat väriltään tumman oranssit. Hyvää yötä! 🤗😴 .

#hillasblog #enjoy #sea #sunset #juhannus #juhannus2018 #midsommar #midsummer #life #wellbeing #wellness

hillasblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: