Elämä 13.5.2018
TEKSTI Hilla

Valkovuokkoja ja melontaretki

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ihanaa äitienpäivää. Täällä äitienpäiväviikonloppu on parhaillaan jo takanapäin ja olemme autossa matkalla kohti kotia ja Kirkkonummea. Kuuden tunnin kotimatkasta on ajettu kaksi, muutama vielä jäljellä.

Tähän päivään on kuulunut auringonpaisteen lisäksi valkovuokkoja, äitienpäiväkortti, hyvää ruokaa,  marjakakkua ja melontaretki merellä, jonka sain äitienpäivälahjaksi Danielilta. Ja tietenkin yhteistä aikaa mieheni perheen kanssa.  Isovanhemmat hoitivat tänään Pikkuässää ja me saatiin tehdä kanooteilla mukava retki merellä kahdestaan. Meren pinta oli lähes peilityyni. Melottiin rantoja pitkin ja vaihdettiin kuulumisia, joita ei aina arjen tohinoissa ehdi kysellä.

Olen saanut olla äiti reilut puolitoista vuotta meidän ihanalle tyttärelle. Melkoinen matka ja oppipolku monessa suhteessa tämä äitiys. Äitiys on uusi rooli, johon aloin kasvaa jo raskausaikana. Äitiys on jollain tapaa pala uutta identiteettiä, sitä kuka minä olen nykyään.

Olen niin kiitollinen, että saan olla äiti. Rakastaa omaa lastani sydämeni pohjasta, antaa hänelle suuren osan energiastani ja huomiostani tässä vaiheessa elämää.

Joskus on päiviä kun tuntuu, että äitiys imee lähes kaikki voimat, mutta sitten on paljon enemmän päiviä kun äitiys antaa takaisin vielä enemmän. 💓

Lapsi on opettanut minulle paljon. Lapsi on niin vahvasti läsnä joka hetkessä, näyttää tunteensa ja iloitsee aina kun pienintäkään aihetta on. Lapsen innostus elämää kohtaan tarttuu ympäristöön,  joka päivä on jollain tavalla uusi seikkailu. Aina on jotain uutta ihmeteltävää ja hämmästeltävää.

Onnekasta äitienpäivää kaikille äideille, tuleville äideille ja kaikille, joiden toiveissa on tulla äidiksi. 💓

Hilla

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Hän tykkää metsäretkistä ja touhuamisesta, aina yhtä innokkaana hyppää mukaan kun jonnekin lähdetään. Hän katsoo mielellään youtubesta Kaapoa ja Pipsa Possua. Hän on alkanut osoittaa tahtoaan ja kertoo myös, jos sukka ei mennyt hyvin jalkaan, sehän toki korjataan. Hän puhuu paljon, mutta paljoakaan emme vielä ymmärrä. Muutamia sanoja, jotka lisääntyvät viikko viikolta. Hän pukee itse omat kenkänsä. Hän rakastaa makaronilaatikkoa ja mandariineja. Hän nukkuu mieluiten minun ja Danielin vieressä, vaikka omaa sänkyäkin harjoitellaan. Hän juoksee iloiten vastaan päiväkodista ja rutistaa halauksen huutaen mamma. Antaa suukon. Hänen kanssaan oppii joka päivä jotain uutta, maailma avartuu. Niin paljon on tapahtunut sen jälkeen kun synnyit. Kiitollisia saamme olla. 🌿💚 #hillasblog #myfamilyrocks

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: