Arki 22.5.2018
TEKSTI Hilla

Yksi toukokuinen ilta

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ihanaa iltaa kirsikkapuun takaa! 🌿 Tai itseasiassa en edes tiedä onko se kirsikka- vai omenapuu. Joka tapauksessa kauniit vaaleat kukat kukkivat parhaillaan niin sievästi. Ihan siinä jo riittää ihasteltavaa näin yhtenä toukokuun iltana.

Taapero tuhisee parhaillaan jo sängyssään, minä tulin vielä hetkeksi kuuntelemaan pihalle metsän ääniä ja kastelemaan samalla kukkia. Etteivät ihan nuupahda. Joskus kiven kovaa  väitin, ettei minusta tule kuin äitini tai anoppini. Ja kuinkas sitten kävikään, nyt jo kävelen pian 29-vuotiaana kastelukannu kädessä puutarhaa ympäri. Miten siinä näin kävi?

Samapa tuo, kun tuntuu hyvältä ja oikealta.

Tarkkasilmäinen saattaa huomata terassilla potan, miten se on sinne tiensä löytänyt? Hyvä kysymys. En osaa vastata. Joku on kenties halunnut maisemavessan. Saatatte arvata kuka. 🤔

Pihakalusteet meiltä vielä puuttuvat, tällä hetkellä terassi soveltuu maisemavessan lisäksi vaikka tanssilattiaksi. Onhan meillä grilli, mutta tähän mennessä kaikki pöydän antimet on kuitenkin nautittu sisätiloissa. Kyllä minua jo terassikalusteet houkuttelisi, mutta yksi asia kerrallaan. Pitäisi vähän selvittää tarjontaa, tarpeita, hintoja ja saatavuutta. Puukalusteet olisivat ihanat, mutta onhan ne tottakai kalliimmatkin.

Minä jatkan kukkien kastelua, paljain varpain nurmella kävelyä. Sitten istahdan kirjan kanssa sohvalle ja nautin hetken siitä, ettei kukaan tarvitse minua. Riittää kun kääntää hiljaisuudessa kirjan sivua. 💛

Kauniita unia. Tällaisia ajatuksia täältä.

Hilla

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tällä viikolla pääsemme helpolla kun puolet viikon ruuistamme on miettinyt valmiiksi joku toinen. Hetki sitten ovikello soi ja lähetti toi @sannanruokakassi'n tämän viikon murkinat kotiinkuljetuksella. Tilasimme vegekassin, sillä kun tofut, hummukset, yrtit ja reseptit saapuvat ovelle, pääsee itse helpolla ja tutustuu samalla uusiin vegeruokiin. Meidän perheen ruokapöydästä löytyy tällä viikolla pizzaa vuohenjuustolla, pappardellea hummuksella sekä pohjoisafrikkalaista tofu- ja yrtticouscousta.🍕🥘🥗🥦 Nam! Reseptivihkonen tuli ruokakassin mukana, joten tekemistä vaille valmis. Seuraavaksi sitten essu ja kaulin heilumaan, niin meidän jengiltä pysyy nälkä loitolla tämän viikon. Koodilla HILLAS10 saat 10 euron alennuksen ruokakassin tilauksesta kesäkuun loppuun saakka. Sannan Ruokakassin sivuilla on useampi kassivaihtoehto sen mukaan, millaista ruokaa haluat syödä. (huom. koodi toimii uusille asiakkaille, ei olemassa oleville) Ruokakassit toimitetaan kotioville aina maanantaisin, joten tämä toden totta helpottaa viikon ruokarumbaa. Herkullista kesää kotikeittiöihin! 😉☀️💛 #SannanRuokakassi @sannanruokakassi #kaupallinenyhteistyö #hillasblog #ruokapöytä #ruokalista #perheelämä

hillasblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: