Yleinen 11.6.2018
TEKSTI Hilla

Juhlahumua

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Lauantaina juhlimme isoveikan 30-vuotis synttäreitä. Veljeni täytti jo alkuvuodesta kolkyt, mutta nyt oli aika juhlan yhdessä hänen kaverinsa kanssa. Kaverilla pyöreät vuodet tulivat mittariin samoihin aikoihin, joten yhteissynttärit kokosivat porukan yhteen.

Juhlapaikka oli Helsingin kattojen yltä, missä ilta-aurinko lämmitti mukavasti kattoterassille. Ruuat maistuivat, vieraat viihtyivät ja veikkapoikani piti kulttuuria vaalien kivan juhlapuheen. Isämme on tähän asti hoitanut juhlissa puheosuudet, mutta nyt veikkapoika otti kolmenkymmenen ikävuoden kunniaksi haasteen vastaan ja kilautti lasia kesken puheensorinan.

Onko kolkyt vähän vai paljon? Oikein sopivasti sanon minä! Klisee mikä klisee, mutta ikä on vain numeroita. Sillä on merkistystä, miltä tuntuu ja onko omaan oloon tyytyväinen. Onko onnellinen, vaikka välillä olisi vähän onnettomampiakin hetkiä. Elämässä sattuu, tapahtuu ja mennään eteenpäin.

Veikkapoika on saanut paljon aikaan näiden 30 vuoden aikana ja olen hänestä tosi ylpeä. Rakas veikkapoika, oma persoona, kaikkien kaveri ja knoppitiedon mestari! Taitava kitaran rämpyttelijä ja hyvä isoveikka meille kolmelle siskolle. Nykyään myös ihana eno Pikkuässälle. <3 Kaikin puolin hyvä äiä, kaverinsa sanoin!

Merkkipäivinä on hyvä pysähtyä ja juhlistaa arvokkaita vuosia ystävien ja perheen kanssa, ja syödä vähän mansikkakakkua.

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tällä viikolla pääsemme helpolla kun puolet viikon ruuistamme on miettinyt valmiiksi joku toinen. Hetki sitten ovikello soi ja lähetti toi @sannanruokakassi'n tämän viikon murkinat kotiinkuljetuksella. Tilasimme vegekassin, sillä kun tofut, hummukset, yrtit ja reseptit saapuvat ovelle, pääsee itse helpolla ja tutustuu samalla uusiin vegeruokiin. Meidän perheen ruokapöydästä löytyy tällä viikolla pizzaa vuohenjuustolla, pappardellea hummuksella sekä pohjoisafrikkalaista tofu- ja yrtticouscousta.🍕🥘🥗🥦 Nam! Reseptivihkonen tuli ruokakassin mukana, joten tekemistä vaille valmis. Seuraavaksi sitten essu ja kaulin heilumaan, niin meidän jengiltä pysyy nälkä loitolla tämän viikon. Koodilla HILLAS10 saat 10 euron alennuksen ruokakassin tilauksesta kesäkuun loppuun saakka. Sannan Ruokakassin sivuilla on useampi kassivaihtoehto sen mukaan, millaista ruokaa haluat syödä. (huom. koodi toimii uusille asiakkaille, ei olemassa oleville) Ruokakassit toimitetaan kotioville aina maanantaisin, joten tämä toden totta helpottaa viikon ruokarumbaa. Herkullista kesää kotikeittiöihin! 😉☀️💛 #SannanRuokakassi @sannanruokakassi #kaupallinenyhteistyö #hillasblog #ruokapöytä #ruokalista #perheelämä

hillasblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: