Navy blue

Tällä kertaa tummansinistä, ja… tähteä.
Name it:ltä löytyi kiva kevättakki kaupunkikäyttöön, ja pipo tähdellä, tietenkin 😀

Pyörähdin tänään pitkästä aikaa Lindexillä. Harvemmin enää tulee käytyä, kun se maaginen 86cm raja alkaa olla pikkuhiljaa ylitetty. Aivan ihania kuoseja löytyy aina tuohon 86cm asti, mutta sen jälkeen vaihtoehdot ovat lähinnä Bamsea tai Baseball club tyyppistä tekstipaitaa…
Itse tykkään selkeistä ja lapsellisista kuoseista, ja varsinkin näin kesän kynnyksellä iloisista väreistä.
Meiltä löytyy kyllä myös paljon hillitympääkin väriä kuten beigeä, vaaleansinistä ja tummansinistä. Siistimmissä vaatteissa taas tykkään pikeepaidoista, slipovereista ja muista ”miniaikuisten” vaatteista.
Nyt kuitenkin Lindexiltä bongasin alerekistä muutamalla eurolla tummansinisen neuleen, vaikka tuon ohuen takin alla pidettäväksi vielä viileillä keleillä. Ja tässä ei onneksi komeillut bamse rinnassa! 😀

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Voihan se olla, että tytöille löytyykin paremmin 🙂 Ja tosiaan aika harvakseltaan ollaan nyt käyty, joten voihan olla että on vaan jäänyt ne kivemmat bongaamatta 🙂

Avatar

En ole huomannut samaa ongelmaa Lindexillä, mutta johtuukohan sitten siitä että meillä on tyttö? Ollaan tässä hyvä tovi käytetty jo kokoja 92-104 ja edelleen Lindexiltä löytyy kivaa lapsekasta ja värikästä tytölle 🙂 (on 2,5v)

Sofia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä