Nyt kävi munkki

Tässä taannoin ollaan pariinkin otteeseen koitettu käväistä Pyynikillä munkkikahveilla, mutta molemmilla kerroilla on ollut pihalle asti jonoa, joten ollaan luovutettu suosiolla.
Tänään käväistiin muissa asioissa Tampereella, ja koitettiin onnea jälleen kerran. Ihme kyllä, keskellä arkipäivääkin pieni kahvila oli tupaten täynnä, mutta sentään jonottaa ei tarvinnut tällä kertaa, ja istumapaikatkin meille löytyi.

 Olkkarin projekti oli se, mikä meidät varsinaisesti vei tänään Tampereelle.
Käväistiin hakemassa vähän ruuveja lipaston uusiin vetimiin ja yksi lasilevy, mikä tilattiin viime viikolla. Olkkari siis edistyy pikkuhiljaa, ja siitä lipastosta lisää huomenna!

Meidän nuhanenä sai lähteä liikenteeseen vielä toppatakissa ja talvikengissä. Onneksi flunssanpoikanen alkaa olla jo selätettynä, ja lämpötilakin nousemaan päin, niin päästään pian korkkaamaan kevätvaatekausi.
Vieläkös teillä on topat käytössä, vai onko välikausivaatteet jo otettu esiin?

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

okei. No sitte voi olla vähän pitkä matka hakea 😀

Avatar

Kerran kesässä pitää päästä munkkikahville 🙂 Löysin blogiisi toisen blogin kautta, kivoja juttuja täällä sinulla, katse kiinnittyi tuohonpilli mehun päälliseen, mistä tuollaisia saa, näyttää kätevälle?

Avatar

Kiitos vinkistä 🙂

Avatar

Munkkikahvit, nam! Onneksi kohta on vappu ja hyvä syy paistaa munkkeja. Topat on olleet jo 3 viikkoa vaatehuoneen perillä, kevyemmillä mennään 🙂 Toivottavasti ei tarvitse kaivaa toppaa enää esille ennen tämän vuoden loppua.

Avatar

Vappu onkin hyvä syy paistaa munkkeja! Pitäisiköhän itsekin koittaa ekaa kertaa… 🙂

Avatar

Ihana laukku sulla!! 🙂 Saako kysyä, mistä olet hannkinut sen?

Avatar

Laukku on ostettu lomareissulta Santorinilta… 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä