Helppoa helatorstaina

Meillä on ollut melkoinen rentoilupäivä tänään. Taapero ei sitkeistä yrityksistä huolimatta suostunut nukahtamaan päiväunille, ja siitäkös meni äitin päivärytmi ihan sekaisin.
Jotenkin ei sitten saatu mitään ihmeempää aikaiseksi, kunhan ollaan vaan ulkoiltu omassa pihassa ja lähipuistossa. Onneksi ei satanutkaan koko päivää vettä, niinkuin lupailtiin!
Jotain helppoa ja nopeaa teki mieli leipasta välipalaksi, ja nämä juustosarvet todellakin oli helpot ja nopeat tehdä.
Tarvitset:

2 dl emmentaljuustoraastetta
4 dl vehnäjauhoa
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
1 prk kermaviiliä
0,5 dl öljyä

1,5dl emmentaljuustoraastetta täytteeksi
kananmuna voiteluun

Sekoita juustoraaste ja kuivat aineet. Lisää kermaviili ja öljy, sekoita nopeasti tasaiseksi.
Jaa taikina kahteen osaan, kauli molemmista pyöreä levy. Leikkaa kumpikin levy 8 kolmioksi.
Laita kolmion leveimpään reunaan juustoraastetta, pyöritä sarveksi. Voitele munalla. Paista 200 asteessa noin 10 minuttia.

Alkuperäinen ohje havainnollistavin kuvin löytyy täältä!

***
Alla kuva meidän eilisestä päivänsankarista. Meidän nuorin koira täytti kuusi vuotta. Niin se aika vaan menee…

Tänään on tuntunut ihan sunnuntailta. Kiva ylläri, että huomenna onkin perjantai, ja koko viikonloppu edessä! 🙂

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Kiitos ja mukavaa viikonloppua sinullekin! 🙂

Avatar

En ole vielä ehtinyt lukea sun vanhempia postauksia, mut teillä siis kaksi westi-koiraa, ihania molemmat! Onnea myös eiliselle päivänsankarille 🙂

Avatar

Meillä asustaa neljän westien lauma 🙂 Ikähaarukkaa löytyy eilen 6 vuotta täyttäneestä Vienosta 12 vuotiaaseen pappakoiraan 🙂

Avatar

Ihana päivänsankari. Olen itsekin haaveillut tuosta rodusta. Minkälainen luonne on perhekoirana?

Avatar

Luonteeltaan nämä ovat aktiivisia, iloisia, rohkeita… pieniä ja pippurisia terriereitä 🙂 Aikanaan rotua miettiessä päädyttiin aika nopeasti westieen, enkä osaisi kuvitellakaan meille mitään muuta rotua 🙂

Avatar

Juustosarvet on tosi hyviä!
Mukavaa viikonloppua! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä