Grilli kuumana

Jälleen yksi takuuvarma kesän merkki, grillikausi korkattu 🙂
Jostain syystä kesän eka grillaus on oltava aina makkaraa! Tätä perinnettä ei tohdittu katkaista tänäkään vuonna. Makkaran seurana meillä tarjoiltiin kahta erilaista salaattia. 
Tomaatti-mozzarella-basilika salaatti

Friseesalaattia nippu
Luomutomaattia 3 kpl
Mozzarellaa 2 palloa
Basilikaa kourallinen
Luomuoliiviöljyä loraus
Balsamicoa loraus


Revi salaatti, asettele päälle lohkotut tomaatit, paloiteltu mozzarella ja basilikan lehdet. Lorauta päälle öljyä sekä balsamicoa.
Perunasalaatti

Uusia perunoita vajaa kilo
Herkkukurkkua 2 kokonaista
Fetajuustoa 200g pala
Ruohosipulia kourallinen
Tsatsikia (Lidlin) 500g purkki


Kuutioi keitetyt ja jäähtyneet perunat. Kuutioi kurkut ja fetajuusto. Silppua ruohosipuli. Laita kaikkia ainekset kulhoon ja sekoita keskenään. Anna maustua muutama tunti.

Raparperikin oli jo kasvanut niin hyvin, että jälkkäriksi saatiin kesän eka raparperipiirakka, ja iltapalaksi raparperikiisseliä 🙂

Kivaa, tänään tulee Euroviisut! 
Pitkästä aikaa Suomella on viisubiisi, josta tykkään. Marry me on mielestäni tosi hauska ja reipas, kuten esittäjäkin. Toinen suosikki on Maltan kivan letkeä Tomorrow
Kisastudio siis pian pystyy, herkkujen kera, tietenkin! 😀

Kivaa lauantai-illan jatkoa!

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Kantsii koklata 🙂

Avatar

Onnittelut grillikauden avajaisista. Meillä on grilli vielä putsaamatta talven jäljiltä. Nyt pitäisi jo saada kausi käyntiin. Tuli aivan vesi kielelle 🙂

Avatar

Grillailu on kyllä niin kivaa, ja niin kesäistä! Onneksi on koko kesä edessä 🙂

Avatar

Herkun näköistä tuo perunasalaatti!

Avatar

Se oli kyllä hyvää 🙂

Avatar

tuo perunasalaatti vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta. kirjanmerkkeihin siis ohje 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä