Rento kotisunnuntai

Mä oon aika malttamaton olemaan paikallaan, tykkään vapaapäivinä tehdä ja mennä. Joskus kuitenkin ihan perinteinen rento kotisunnuntai vailla kiirettä mihinkään on ihan paikallaan.
Käydä koirien kanssa rauhassa lenkillä ja pysähtyä kuuntelemaan heinäsirkkojen äänekästä siritystä.
 Käydä kurkkaamassa onko lähileikkipuisto vielä tallessa (täälä meidän kylällä on meneillään jokin ihmeellinen leikkipuistojen purkausinto, ja joilleki on tullut yllätyksenä, että vielä aamulla paikallaan ollut leikkipuisto onkin iltapäivällä ammottanut tyhjyyttään!) pienten eväiden kanssa, tietenkin 😉
Grillailla kesäruokaa ja herkutella tuoreista mansikoista tehdyllä pirtelöllä.
Sen lisäksi, että tänään on ollut kivan rento kotipäivä, on tämä koko kesä ollut jotenkin erityisen mukava. 
Rakastan matkustelua. Jos kaikki olisi mahdollista, mieluisin matkustelutahti olisi varmaankin nelisen kertaa vuodessa. En myöskään kuulu niihin, ketkä eivät missään nimessä halua lähteä pois Suomesta kesällä. Niin kaunis kuin Suomen kesä voi ollakin, uhraan siitä mieluusti viikon seikkaillen uusissa maisemissa, tai palaten vanhaan tuttuun suosikkilomakaupunkiin. Kesällä tehty matka on yleensä ollutkin koko kesän odotetuin juttu, ja koko kesän kohokohta.
Todellisuudessa matkat ovat kuitenkin jääneet pariin kertaan vuodessa, eikä tälle kesälle ole ulkomaanreissua tiedossa ollenkaan.
Siitäkin huolimatta tuntuu, että tämä on ollut yksi parhaista kesistä. Ellei jopa paras!
Me ollaan tehty tosi paljon kivoja asioita, käyty monissa kivoissa paikoissa ja tapahtumissa.
On ollut niin kiva tehdä kesäisiä retkiä ihan lähiseudun uimarantapicnikeistä kauempana oleviin eäinpuistoihin, kun Veikko jo näistä reissuista ymmärtää ja on ihan innoissaan menossa mukana.
Ja ihan parasta, että kesää on vielä vaikka kuinka paljon jäljellä! 
Paljon on vielä suunnitelmia, ja paljon on vielä tekemättömiä retkiä. Mistään ei oteta stressiä, vaan tehdään ja käydään sitä mukaa kun siltä tuntuu, jos tuntuu. 
Tai sitten vaan ollaan ja otetaan rennosti kotona 🙂
Lokoisaa sunnuntain jatkoa!

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Se on kyllä ihan totta! Varmaan se, kun näkee kuinka innoissaan ja onnellinen lapsi on noista retkistä, tekee niistä itsellekin erityisen mukavia! 🙂

Ja pirtelö oli kyllä niin herkkua, että täytyy tehdä pian uudelleen 🙂

Avatar

Ihania kesäherkkuja. Kyllä matkailu on kivaa. Vaikka reissussa rasittuukin,ja usein tulee univelkaakin, niin silti mieli on piristynyt uusissa maisemissa.

Avatar

Matkustelu on kyllä niin kivaa! 🙂

Avatar

Aikasta makian näköiset pirtelöt on teillä olleet herkutteluhetkenä. 🙂

Avatar

Pirtelö oli kyllä niin herkkua! 🙂

Avatar

Ah, maistuvan näköistä pirtelöä!

Jotenkin nyt, kun on lapsia, pienistä lähiretkistä on tullut paljon mukavampia ja mielenkiintoisempia. Vaikka matkustelu sinne kauemmas on aina ihanaa, niin nyt kuitenkin viihtyy aikaisempaa paremmin myös lähellä. Hassu juttu. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä