Kiviniityn kotieläinpuisto

Perjantaina ajeltiin meidän kaikista lemppareimpaan kotieläinpuistoon Mouhijärvelle Kiviniittyyn.
Meillä on oikeastaan ollut tälle kesälle vain kaksi varmaan suunnitelmaa, käydä juurikin tuola Kiviniityn kotieläinpuistossa, ja Muumimaailmassa. Eka osa kesäsuunnitelmista siis hoidettu, Muumimaailma puolestaan saa odotella meitä vielä elokuun loppuun asti, näillä heinäkuun ruuhkilla ei taideta sekaan tunkea 😉
Kiviniityllä käytiin ekan kerran viime kesänä, ja samanlainen paikka se oli edelleen mitä muisteltiinkin.
Alue on mukavan iso, ja eläimiä monenmoista suloisista pupuista hurjiin villisikoihin.
Omin eväin varustautuneet arvostavat grillauspaikkoja, ja perheen pienimmät ovat varmasti innoissaan alueen leikkipaikasta, jossa perus leikkipuistovarustuksen lisäksi löytyy paljon muutakin, muunmuassa pomppulinna ja sähköautoja.
Pikkuinen myymäläkin alueelta löytyy, joten ilman matkamuistoja ei täältäkään tarvitse lähteä, ellei niin halua 😉 Meillä ei mitään varsinaista periaatepäätöstä ole noiden matkamuistojen suhteen tehty, mutta ainuttakaan pehmolelua tai huvipuistomaskottia ei ole vielä eläinpuistoista tai huvipuistoista kotiin kannettu. Katsotaan voiko samaa sanoa Muumimaailman jälkeen… 😉
Mutta miten iiihana oli tuommoinen mikropossu! Mietin, olisikohan kukaan kaivannut jos olisin semmoisen vaivihkaa pakannut laukkuuni ja kuskannut kotiin… 😉 Ehkäpä, sillä luin, että mikropossut ovat talvella asuneet ihmisten kanssa sisätiloissa muunmuassa opettelemassa käytöstapoja! 😀
Alla taas vähän vähemmän ihana villisika, jota en välttämättä olisi kotiini ottanut. Ei senpuoleen, että se olisi edes laukkuun mahtunutkaan… 😉
Haettiin matkanvarrelta herkkueväät Lidlistä, se paistopiste on vaan ihan hitti! Croisantit tosin tuli syötyä jo matkaeväänä eläinpuistoon, mutta riitti meillä vielä paikanpäälle makkaroita grillattavaksi ja muffinseita ja korvapuustia jälkkäriksi. Hyvät eväät, parempi mieli 😉
Kiviniittyyn muuten kantsiikin ottaa omat eväät mukaan, sillä aikaa tuola saa vierähtämään useammankin tunnin, mutta varsinaista ravintolaa ei alueella ole. Pikkupurtavaa kyllä saa kahviosta, että ihan ilman syötävää ei jää, vaikka eväät unohtuisivatkin.
Ekaa kertaa pääsi poika trampoliinille ”hyppimään”, sen verran hauskaa meno oli, että viimeistään ensi kesänä on trampoliinin hankinta omaan pihaan edessä ;D
Ensi viikko aloitellaankin mukavan arvonnan parissa, pysykäähän kuulolla! 🙂

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Kiitos 🙂 Kävinkin kurkkaamassa teidän reissusta, tosi kivalta vaikutti Zoolandiakin! 🙂

Avatar

Vaikuttaa kyllä tosi kivalta paikalta. Meilläkin on kyseinen paikka kesälomakohdelistalla, mutta saa nähdä, ehtiikö sinne kuitenkaan.

Avatar

Kesällä kyllä helposti on niin paljon paikkoja missä olisi kiva käydä, että joka paikkaan ei vaan ehdi. Mutta tuo Kiviniitty on kyllä ainakin meidän mielestä ollut tosi kiva paikka! 🙂

Avatar

Vaikuttaa kivalta paikalta ja kivoja kuvia 🙂

Avatar

Tuo on kyllä kiva paikka, ainakin me ollaan tykätty 🙂

Avatar

Tuolla pitäisi kyllä käydä tänä kesänä, vaikuttaa niin kivalta paikalta!

Avatar

Kantsii kyllä käydä! Ainakin moneen muuhun paikkaan verrattuna, missä nyt ollaan tässä lähiseudulla käyty kotieläinpuistoissa, niin tuo on kyllä ihan lemppari 🙂

Avatar

Kivoja kuvia! Teillä oli vähän samanlaiset touhut tänä viikonloppuna mitä meilläkin 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä