Mitä meillä leikitään?

Veikko on aina kulkenut kodin arkisissa askareissa apumiehenä mukana, ja vastaavasti leikkihetkissä on aina ollut äiti tai issee seuralaisena.
 Liekö siitä johtuen, Veikko ei juurikaan viihdy yksistään leikkimässä, vaan kaipaa vanhemmista leikkiseuraa (vai leikkiikö tämän ikäiset yleensäkään itsekseen..?)
Tällä hetkellä suosikkileikkejä sisällä on edelleen kokkauspuuhat. Omassa pikkukeittiössä loihditaan herkut niin pehmoleluille kuin äitille ja isseellekin. 
Legoleikitkin ovat mieluisia, itse niillä ei vielä osata rakentaa, mutta yhdessä saadaan legoilla hauskat leikit aikaan. Rakennuspuuhissa Veikko toimii työnjohtajana, opastamassa millaista rakennelmaa pitäisi saada aikaiseksi 😉
Remppahommat ovat olleet myös jo vuoden verran pinnalla, omasta Boschin leikkityökalupakista löytyy niin pattereilla toimiva ruuvinväännin kuin perus sahat ja vasaratkin pikkuista nikkarointia varten. Ainahan se on hyvä välillä tarkistaa, että ruuvit ja saranat ovat tiukasti paikallaan 🙂
Tällä hetkellä yöt nukutaan kahden pupun, nallen ja Koiramäen Killen kanssa (Tänään sängystä tosin löytyi tämän porukan lisäksi myös semmoinen Boschin ruuvinväännin ;)) 
Sama pehmoeläinporukka on mukana päivän leikeissäkin, ainakin sapuskaa saavat ja juomapuolestakin huolehditaan, Kille myös reissaa mukana kodin ulkopuolellekin.
Vaikka leikkien parissa ei taapero vielä kovinkaan hyvin yksin viihdy, on kuitenkin yksi asia johon pikkumies uppoutuu pitkäksikin aikaa ilman seuraa.
Nimittäin kirjojen ihmeelliseen maailmaan. 
Kirjoja meiltä löytyykin vino pino, ja niiden paksusivuisten lisäksi on ohutsivuisetkin kirjat laskettu ylähyllyltä Veikon ulottuville, niin hienosti niitä osataan jo käsitellä.
Hassua on, että lastenohjelmien pariin ei pikkuinen unohdu muutamaa minuuttia kauemmaksi, mutta kirjoja kyllä selaillaan lumoutuneena tovi jos toinenkin. Ei yhtään hullumpaa äitin mielestä!
Löytyykö teiltä samoja leikkisuosikkeja?
Huomenna me lähdetäänkin pikkuiselle retkelle Porvooseen.
Me ollaan haaveiltu Porvoon reissusta monta vuotta! 😀
Lomien ja koirienhoitajan järkkäämisen jälkeen ollaan kuitenkin aina päädytty lähtemään ulkomaille, jotenkin on tuntunut turhalta nähdä isoa vaivaa kotimaanmatkan vuoksi.
Tällä kertaa Porvoon reissu sopii kuitenkin vallan mainiosti aikatauluun ja budjettiin, joten sinne siis!
Kivaa on tiedossa ensi viikollakin, nimittäin uudet Mini Rodinit tulee myyntiin, Jee! Joko te odotatte uutuuksia? 😀
Myös sunnuntaina on mukavia juttuja tiedossa, teidän iloksi! Uutta arvontaa tulossa, joten pysykäähän kuulolla… 😉
Ihanaa viikonloppua!

Kommentit

14 kommenttia
Avatar

Monesti se taitaa olla niin, ettei niillä pehmoilla oikein leikitä. Meillä ihme kyllä ainakin toistaiseksi ne on päässeet leikkeihin mukaan 🙂 Ja unikavereina ovat kyllä ihan ehdottomat 😀

Avatar

Hauskaa Porvoon reissua! Siellä oli paljon ihanaa 🙂

Avatar

Kiitos! 🙂

Avatar

Samoja leikkejä täälläkin,tänään viimeksi istuttiin pitkä tovi leikkiuunin luona ja kokkailtiin! Porakone on myös pojalle tärkeä,heti pupun ja pandan jälkeen 😀

Avatar

Hauska nähdä kuinka pitkään tuo kokkailuinto kestää, jossain vaiheessa vallinnut siivousinto on harmi vaan jo vähän laantunut… ;D

Avatar

Tuollaiset lapsen leikeistä otetut kuvat on jotenkin niin kauniita 🙂
Meilläkin Jasmin tykkää jo tässä iässä selailla kirjoja itsekseen, se on kyllä mukava juttu!
Niin ja hauskaa Porvoon reissua! 🙂

Avatar

Mäkin tykkään leikkikuvista! Ihana katsella kun toinen on niin tosissaan.. 🙂
Kiitos! 🙂

Avatar

Ihania leikkejä. Mukavaa reissua, Porvoo on kaunis kaupunki 🙂

Avatar

Kiitos! 🙂

Avatar

Samoja leikkisuosikkeja meilläkin :). Isompi onneksi viihtyy leikeissä hyvin itsekseenkin, mutta luulen, että ilman pikkuveljeä näin ei olisi. 10kk vauvalla on sitä vastoin pahin äiti-vaihe meneillään niin, että mitään ei saisi tehdä ilman, että hän on sylissä. Mutta aika aikaansa kutakin, vai miten se meni ;).

Ihanaa reissua, juuri sanoin miehelle, että käydäänkö lomalla Porvoossa :D. Ja rodineita odotetaan, iik!

Avatar

Se muuten varmaan vaikuttaa, että leikkiseuraa löytyy sisaruksesta! 🙂
Ja Porvoo oli ihana, kantsii kyllä käydä! 😀

Avatar

Olipa kivoja kuvia! Meillä on 2,5-vuotiaan suosikkeja kaikki kaivurileikit ja -ylläri- autot. Hellyimme ostamaan tälle myös Brion junaradan, kun Popissa poika viihtyi sen parissa tunnin (isänsä kanssa) kun tein aleostoksia, ja itkun kanssahan siitä oli luovuttava. (Suorastaan nerokas keksintö muuten vaateliikkeeseen.) Kirjat ovat myös olleet mieluisia ihan pienestä pitäen, tosin tämä tykkää myös katsoa Pikkukakkosta arkisin, ja heh, kaivurivideoita you tubesta.

Avatar

Meilläkin on viihdytty Popissa junaradan parissa! 😀 Olen myös miettinyt, että semmoisen voisi kotiinkin hankkia, niin mieluisa se oli 🙂

Avatar

Mukavaa Porvoon reissua! Meillä ei pehmolelut oo kovassa kulutuksessa, tuskin niihin kosketaan ollenkaan, mutta kirjat on suosikkeja, kuten legotkin 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä