Nyt harmittaa…

Me ollaan tänä kesänä käyty monessa kivassa paikassa ja tehty paljon kivoja asioita. Ollaan käyty katsastamassa monet eäinpuistot, perinteisistä kotieläinpuistoista aina Korkeasaareen asti. Särkänniemen uudessa Koiramäki-puistossa vierailtiin jo alkukesästä, loppukesästä taasen tavattiin itse Herra Hakkareinen Herra Hakkareisen talossa. Risteilty Viikinsaareen Muumien tanssiesitystä katsomaan, ja nähty Muumit lavalla myös Benny Törnroosin tanssittamina. Monet ihanat kesäkahvilat on koluttu, mökilläkin ollaan ehditty piipahtaa. Perus piknikeistä ja pyöräretkistä puhumattakaan.
Mutta se kaikkein tärkein me ollaan säästetty loppukesään. Muumimaailmasta on puhuttu läpi kesän, tarkoituksena mennä sinne vasta elokuussa koulujen alettua, että vältettäisiin ne megaruuhkat…
Nyt meillä sattui olemaan maanantailla jatkettu viikonloppu, joten ajateltiin ottaa vielä aivan varman päälle, ja mennä Muumimaailmaan vasta maanantaina.
Tiesin kyllä, että näin loppukesästä Muumimaailma aukeaa vasta kahdeltatoista, mutta issee päätti kuitenkin tarkistaa vielä ennen nukkumaan menoa aukioloajan, sekä mitä sielä Muumimaailmassa nyt oikein on. Muumimaailma tosiaan aukeaa loppukesästä kahdeltatoista, aina 25.8 asti. Sitten loppuukin aukiolot!
Että nyt vähän harmittaa… 
Harmittaa, ettei tullut tuota tarkastettua aikaisemmin, olisihan meillä ollut nyt koko viikonloppu aikaa ajella Naantaliin… 
No, viikko sitten meidän piti mennä Veikon N & P kummien kanssa Zoolandiaan, mutta sekin oli jo mennyt kiinni! Seuraavana vaihtoehtona oli risteillä Viikinsaareen, mutta reittiliikenne sinnekin oli jo lakannut… Päädyttiin sitten Ideaparkiin shoppailemaan 😉
Kyllä se vaan taitaa olla, että koko Suomi menee kiinni kun koulut alkavat! Että ensi vuonna kannattaa suunnitella ulkomaanreissua tälle kuulle, jos jotain meinaa tehdä. Nih! 😉
Tänään me ei tosiaan tehty mitään ihmeempää, vähän säästeltiin voimia Muumimaailmareissulle… 😉
Ajeltiin aamupäivällä Pyynikille munkeille, sieltä nämä kuvat.
Teeppari Lipfish / Neule Ralph Lauren / Farkut Name It / Kengät Converse
Kivaa sunnuntain jatkoa muille yökukkujille! 

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

On se kyllä vähän hassua miten kaikki menee kiinni kun koulut alkaa! Ja kun itsellä ei ole niitä koululaisia, niin ei jotenkin osannut ajatella… Onneksi tosiaan Pyynikille pääsee munkille läpi vuoden! 😀 Sielä uittotunnelilla me ei ollakaan käyty, kiitti vinkistä! 🙂

Avatar

No voihan 🙁 Ja toki tuossa Muumimaailman sulkeutumisessa jo 25.8. on sekin vähän höhlää, että monessa muussa paikkaa Euroopassa lomakausi on vielä elokuun loppuun, mutta taitaa siis pyöriä tuo paikka pitkälle suomalaisten kävijöiden varassa, jolloin aukiolo loppuu koulujen alkuun.

Toivottavasti Pyynikin munkit vähän piristivät mieltä. Se on kyllä huippupaikka, ja munkit ihan parhaita! Ja ensi kesänä sitten paremmalla onnella Muumimaailmaan 🙂

Avatar

Joo ensi kesänä paremmalla onnella. Ei taideta kyllä silloin jättää reissua loppukesään! 😀

Avatar

Muumit ovat pop! Muumeihin ei vaan kyllästy, jää teillä ainakin jokin käyntikohde myös ensi kesällekin 🙂

Avatar

Näin on! Se onkin varmaan ensi kesän eka kohde! ;D

Avatar

Tästähän on ollut paljon keskustelua viime aikona, että Suomi menee kiinni ihan liian aikaisin. Tälläkin viikolla on luvattu vielä tosi lämpimiä päiviä ja monet ovat varmasti vielä lomalla tai viettävät viimeisiä kotiäitipäiviä lasten kanssa.

Meillä oli kans suunnitelmissa käydä Viikinsaaressa, enkä oikeasti ajatellut,että se olisi vielä ollut liian myöhäisä. Näköjään on. Onneksi Pyynikin munkkikahvila on auki ja me käytiin muuten retkeilemässä uittotunnelissakin sunnuntaina. Jännä paikka 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä